HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

VEELGESTELDE VRAGEN & HELPDESK

Vragen
Onderwerpen

Mijn Account en Lidmaatschap

Ik kan niet inloggen op de website.

Als je problemen ondervindt met het inloggen, kan dit door verschillende redenen worden veroorzaakt. De meest voorkomende redenen en hun…

Als je problemen ondervindt met het inloggen, kan dit door verschillende redenen worden veroorzaakt. De meest voorkomende redenen en hun oplossingen vind je hieronder:

1. Heb je reeds een account op onze website? Zoniet, kan je die gratis aanmaken door hier te klikken.

2. Heb je je account geactiveerd nadat je lid geworden bent op onze website? Wanneer je je account registreerde, heb je een e-mail ontvangen met daarin een activatielink. Als je er nog niet op geklikt hebt, dien je dit zo snel mogelijk te doen. Als je de e-mail kwijt bent, is dat geen probleem, want er wordt automatisch een nieuwe activatielink naar je gestuurd wanneer je probeert in te loggen. Als je de activatiemail niet hebt ontvangen, controleer dan je spambox. Als je je e-mail adres fout hebt geschreven in het registratieformulier, zal de activatiemail je natuurlijk niet kunnen bereiken.

3. Heb je je gebruikersnaam (of e-mail adres) en paswoord correct ingevoerd? Vergeet niet dat zowel gebruikersnaam als paswoord hoofdlettergevoelig zijn. Als je paswoord bv. "Paswoord" is met hoofdletter P, dan zal "paswoord" met kleine letter p niet worden aanvaard.

4. Als je je gebruikersnaam en/of paswoord niet meer weet, klik dan op de "Paswoord vergeten?" link onderaan de inlogvelden. Je zal een e-mail ontvangen met verdere instructies om terug toegang te krijgen tot je account. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen na een uur, controleer dan je spambox.

5. Bevat je gebruikersnaam een spatie? Het systeem staat dit niet langer toe, dus klik dan hier voor verdere instructies.

Als niets van bovenstaande een oplossing biedt voor je inlogprobleem, dan kan je ons contacteren.

Was this helpful?
0

Hoe word ik lid?

In de menu bovenaan, ga naar "Start" en dan naar "Word nu lid!" De volgende pagina zal je het verschil…

In de menu bovenaan, ga naar "Start" en dan naar "Word nu lid!"

De volgende pagina zal je het verschil uitleggen tussen een gratis en upgraded lidmaatschap. Je hoeft die beslissing niet te maken tot nadat je geregistreerd bent. Standaard zal je een gratis account hebben en zal je niets moeten betalen. We vragen dan ook geen bankgegevens van je. Indien je wenst, kan je je account nadien eender wanneer upgraden, en als je daarna je upgraded lidmaatschap niet wil vernieuwen, zal je automatisch terug naar een gratis account gaan. Als je kiest voor een gratis account, blijft deze gratis voor onbepaalde duur.

Om lid te worden, moet je het registratieformulier invullen en verzenden. Je krijgt dan een e-mail doorgestuurd met een "activatielink", waar je op moet klikken om je account te activeren. Eenmaal je dit gedaan hebt, kan je inloggen op de website. Een introductietoer zal je helpen met je account en profiel verder te vervolledigen.

Was this helpful?
0

Hoe verander ik mijn paswoord?

Om je paswoord (of wachtwoord) te veranderen, volg je deze stappen: 1.Ga naar "Mijn Account" en dan naar "Account Instellingen".…

Om je paswoord (of wachtwoord) te veranderen, volg je deze stappen:

1.Ga naar "Mijn Account" en dan naar "Account Instellingen".

2. In de tab "Privaat" geef je je nieuw paswoord in bij de velden "Wachtwoord" en "Bevestig wachtwoord". Geef daaronder je oude wachtwoord in.

3. Klik op "Wijzigen" om je aanpassingen op te slaan.

Als het systeem je een foutmelding geeft, is het mogelijk dat er ergens not een veld is dat je nog moet invullen. Controleer de verschillende tabs om te zien of er nog verplichte velden zijn die nog niet ingevuld werden.

Was this helpful?
0

Hoe verander ik mijn email adres?

Om het e-mail adres geassocieerd met je account te veranderen, volg je deze stappen: 1.Ga naar "Mijn Account" en dan…

Om het e-mail adres geassocieerd met je account te veranderen, volg je deze stappen:

1.Ga naar "Mijn Account" en dan naar "Account Instellingen".

2. In de tab "Privaat" geef je je nieuw e-mail adres in in het e-mail-adresveld.

3. Klik op "Wijzigen" om je aanpassingen op te slaan. Indien je deze wijziging moet bevestigen, zal je weldra een e-mail krijgen met verdere instructies.

Als het systeem je een foutmelding geeft, is het mogelijk dat er ergens not een veld is dat je nog moet invullen. Controleer de verschillende tabs om te zien of er nog verplichte velden zijn die nog niet ingevuld werden.

Was this helpful?
0

Wat is het verschil tussen "Gebruikersnaam", "Echte naam" en "Weergegeven naam"?

De Gebruikersnaam is de naam waarmee je inlogt (samen met je wachtwoord). Eenmaal je deze geregistreerd hebt, kan je deze…

De Gebruikersnaam is de naam waarmee je inlogt (samen met je wachtwoord). Eenmaal je deze geregistreerd hebt, kan je deze nadien niet meer veranderen.

Je echte naam is het veld waarin je je effectieve volledige en echte naam zet. Maak je geen zorgen, dit is niet zichtbaar voor andere leden.

Je weergegeven naam, daarentegen, is de naam waarmee je zichtbaar bent voor jezelf en andere leden. Dit kan dezelfde zijn als je gebruikersnaam, maar dat hoeft niet noodzakelijk. Je kan deze veranderen zo vaak je wil. In tegenstelling tot je Gebruikersnaam, mag je weergegeven naam ook spaties en speciale karkaters bevatten.

Was this helpful?
0

Ik heb een probleem met mijn account omdat mijn gebruikersnaam een spatie of speciaal karakter bevat.

Vanwege technische redenen laat het systeem van onze website niet langer toe om spaties of speciale karakters te gebruiken in…

Vanwege technische redenen laat het systeem van onze website niet langer toe om spaties of speciale karakters te gebruiken in gebruikersnamen sinds 1 augustus 2018. Sommige leden, die voor deze datum al geregistreerd waren, hebben nog spaties en/of speciale tekens in hun gebruikersnaam. Indien dat het geval is met jouw gebruikersnaam, kan het de reden zijn waarom je problemen met met inloggen of bepaalde onderdelen van de website.

Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam zelf te wijzigen. Als je gebruikersnaam spaties en/of speciale tekens bevat, kunnen we die manueel voor jou aanpassen. Contacteer ons met je informatie, zoals je e-mail adres en je huidige gebruikersnaam. Laat ons ook weten welke nieuwe gebruikersnaam je wil gebruiken. Zo kan bv. de gebruikersnaam "Gebruiker Naam" worden gewijzigd naar "GebruikerNaam". Enkel letters (hoofd- en kleine letters) en getallen zijn toegelaten.

Merk op^dat je "gebruikersnaam" niet hetzelfde is als je "weergegeven naam". De weergegeven naam is wat andere leden op de website kunnen zien, het kan eender wat zijn dat je verkiest (met zowel spaties als speciale karakters) en je kan die wijzigen zo vaak je wil. Je gebruikersnaam dient enkel om in te loggen op je account.

Was this helpful?
0

Wat is het verschil tussen een gratis en upgraded lidmaatschap?

Wanneer je lid wordt van onze website, dan krijg je standaard een gratis lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot…

Wanneer je lid wordt van onze website, dan krijg je standaard een gratis lidmaatschap. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot verschillende onderdelen van onze website, waaronder je profiel, de forums, en verschillende online cursussen. Er staat geen tijdslimiet op je gratis lidmaatschap: het blijft gratis voor onepaalde duur.

Je kan, als je wil, je account upgrade en toegang krijgen tot bijkomende diensten. Deze bijkomende diensten zijn, bijvoorbeeld, toegang tot cursussen met mentorbegeleiding, en toegang tot specialisatiecursussen. Je kan ook onze Keltische e-zine downloaden (niet enkel de meest recente editie, maar alle edities die ooit werden uitgebracht), en je kan bijkomende gedeelten van onze "Keltische Bibliotheek" raadplegen.

Je kan je account upgraden voor de duur van ofwel 1 of 2 jaar. Aan het einde van die periode heb je de keuze om je upgrade al dan niet te vernieuwen. Je kan je upgrade zo vaak vernieuwen als je wil. Als je je upgrade niet vernieuwt, zal je account terug omschakelen naar een gratis account, die dan actief blijft als gratis account voor onbepaalde duur. Uiteraard kan je te allen tijde op een later tijdstip nog opnieuw upgraden, als je dat wil.

Als je ingeschreven bent in een (specialisatie)cursus met mentor tijdens je upgrade, kan je deze cursus blijven verderdoen, ook al heb je deze nog niet voltooid wanneer je upgraded lidmaatschap ten einde loopt.

Meer informatie over onze lidmaatschap-mogelijkheden vind je door hier te klikken.

Was this helpful?
0

Hoeveel kost een upgraded lidmaatschap?

De prijzen van ons upgraded lidmaatschap zijn afhankelijk van of je kiest voor een upgrade voor 1 jaar of 2…

De prijzen van ons upgraded lidmaatschap zijn afhankelijk van of je kiest voor een upgrade voor 1 jaar of 2 jaar. We bieden ook familiekortingen aan. De verschillende mogelijkheden en prijzen kan je vinden door hier te klikken.

Onze prijzen worden weergegeven in EUR. Prijzen in andere munteenheden, zoals USD (Amerikaanse Dollar), GBP (Britse Pond), CAD (Canadese Dollar), AUD (Australische Dollar) en anderen, hangen af van de wisselkoers op het moment dat de betaling wordt uitgevoerd. Je kan de huidige wisselkoers opzoeken via een wisselkoers-website zoals XE.com.

Was this helpful?
0

Hoe upgrade ik mijn account?

Als je je account will upgraden, ga dan naar "Mijn Account" en vrvolgens naar "Upgrade mijn account". De volgende pagina…

Als je je account will upgraden, ga dan naar "Mijn Account" en vrvolgens naar "Upgrade mijn account".

De volgende pagina zal je een overzicht tonen van de diensten die worden aangeboden met een upgraded lidmaatschap, alsook de verschillende upgrade mogelijkheden en hun prijzen, en instructies omtrent de werking. Eenmaal je je upgrade gekozen hebt, kan je kiezen om online te betalen met Paypal, of manueel via bankoverschrijving.

Als je kiest om online te betalen, zal het systeem je automatisch doorverwijzen naar de Paypal website. Als je een Paypal account hebt, dien je in te loggen om de transactie te voltooien. Als je geen Paypal account hebt, kan je alsnog betalen zonder dat je er een account moet aanmaken, en in dat geval dien je de gegevens van je kredietkaart in te voeren. De transactie wordt veilig behandeld door Paypal, en geen kredietkaart- of andere bankgegevens zullen naar ons worden verstuurd. Eenmaal de betaling is verwerkt, zal je account onmiddellijk en automatisch worden geupgraded.

Als je kiest voor bankoverschrijving, zal je instructies ontvangen omtrent de betaling, waaronder onze IBAN-rekeningnummer. Merk op dat je account niet onmiddellijk en automatisch zal worden geupgraded. De upgrade zal pas worden geactiveerd wanneer we je betaling hebben ontvangen, en de upgradetermijn begint pas te tellen vanaf de dag dat we je account upgraden.

Op dit ogenblik aanvaarden we geen andere vormen van betaling voor upgraded lidmaatschap.

Eenmaal je account geactiveerd is, dien je uit te loggen op de website en vervolgens opnieuw in te loggen, zodat de upgrade effectief in werking treedt.

Was this helpful?
0

Kan ik korting krijgen op de prijs van een upgraded lidmaatschap?

We streven ernaar om de prijs van ons upgraded lidmaatschap zo laag mogelijk te houden, zodat het voor de meeste…

We streven ernaar om de prijs van ons upgraded lidmaatschap zo laag mogelijk te houden, zodat het voor de meeste mensen betaalbaar is. Omwille van deze reden is het niet mogelijk om bijkomendek kortingen toe te staan op basis van bv. je inkomen. Wel bieden we andere mogelijkheden tot kortingen aan:

1. We bieden een "familiekorting" aan, voor leden die deel uitmaken van hetzelfde gezin en die op hetzelfde adres wonen (bv. levenspartner, kinderen). Het eerste lid betaalt de volledige prijs, en bijkomende gezinsleden kunnen dan upgraden met de familiekorting. Misbruik van deze dienst (bv. valselijk uitgeven voor familielid) zal resulteren in het stopzetten van je upgrade zonder terugbetaling. Meer informatie over deze korting kan je vinden door naar "Mijn Prikbord" en dan naar "Upgrade mijn account" te gaan, en vervolgens helemaal onderaan de pagina.

2. We bieden een gratis upgraded lidmaatschap aan voor leden die een dienst in de plaats aanbieden. Zulke dienst omvat o.a. het mentorschap in de Druïdenschool, of het regelmatig bijdragen aan onze Keltische e-zine. Uiteraard zijn er vereisten om een mentor te worden, of om bij te dragen aan onze e-zine, en toelating is enkel mogelijk mits onze toestemming.

 

Was this helpful?
0

Kan ik een terugbetaling vragen nadat ik mijn account geupgraded heb?

Nee, het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen wanneer je je account geupgraded hebt. De reden hiervoor is…

Nee, het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen wanneer je je account geupgraded hebt. De reden hiervoor is dat je upgrade bijkomende diensten aanbiedt, waartoe je meteen toegang krijgt van zodra je upgrade werd geactiveerd. Deze diensten bevatten o.a. toegang tot de downloadafdeling van onze Keltische e-zine, alsook toegang tot onze cursussen met mentor, inclusief onze specialisatiecursussen. Nadat je upgraded lidmaatschap afgelopen is, ben je natuurlijk niet verplicht die te vernieuwen, en word je automatisch weer naar een gratis account overgeschakeld. 

Was this helpful?
0

Kan ik een overzicht downloaden van de gegevens die je van mij hebt opgeslagen op je server?

In overeenstemming met de Europese GDPR-regelgeving, heb je het recht om toegang te krijgen tot, en tot het downloaden van,…

In overeenstemming met de Europese GDPR-regelgeving, heb je het recht om toegang te krijgen tot, en tot het downloaden van, een overzicht van de informatie over jou die we op onze server hebben opgeslagen, zoals je profielgegevens. Je kan deze download te allen tijde raadplegen als volgt:

1. Je dient eerst in te loggen op de website.

2. Ga naar "Mijn Account", dan naar "Account Instellingen" en dan naar "Mijn Persoonlijke Gegevensoverzicht"

3. Op deze pagina zal je meteen een overzicht vinden van de informatie van jou die we op onze server hebben opgeslagen.

4. Onderaan die pagina, klik je op "Save this page" om het overzicht te downloaden of af te drukken.

 

Was this helpful?
0

Hoe kan ik mijn account en persoonlijke gegevens laten verwijderen van de website?

In overeenstemming me de Europese GDPR-regelgeving, beschik je over het recht om je account en informatie te laten verwijderen van…

In overeenstemming me de Europese GDPR-regelgeving, beschik je over het recht om je account en informatie te laten verwijderen van onze website en server. Om er zeker van te zijn dat je persoonlijke gegevens voldoende beschermd zijn, en enkel verwijderd worden per jouw expliciet verzoek, vragen we dat je onze verwijderingsprocedure volgt:

1. Om je account te laten verwijderen, dien je eerst in te loggen op de website.

2. Ga naar "Mijn Account" (top menu), dan naar "Account Instellingen", en dan naar "Verwijder mijn Account".

3. Gelieve de informatie en instructies op deze pagina aandachtig te lezen. Ga dan naar "Mijn Persoonlijke Gegevensoverzicht" (link op die pagina).

4. Onderaan die pagina klik je op "Request manual deletion" en volg je verdere instructies. Je zal een e-mail met een link toegestuurd krijgen, waarop je moet klikken om je verzoek tot verwijdering te bevestigen.

Als je deze procedure correct hebt opgevolgd, en je hebt de bevestigingslink aangeklikt die je via e-mail hebt ontvangen, zal je nog één laatste e-mail van ons ontvangen, waarin we bevestigen dat je gegevens van onze server verwijderd zijn.

Was this helpful?
0

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden.

Als je geen antwoord vindt op je vraag in onze Veelgestelde Vragen, neem dan contact met ons op via onze helpdesk.

Als je geen antwoord vindt op je vraag in onze Veelgestelde Vragen, neem dan contact met ons op via onze helpdesk.

Was this helpful?
0

faqbutton1nlfaqbutton2nlfaqbutton3nl


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo