Sponsored Links

LIDMAATSCHAP OPTIES

De New Order of Druids biedt twee soorten van lidmaatschap aan: een GRATIS lidmaatschap en een UPGRADED lidmaatschap. Standaard heeft elk lid een GRATIS lidmaatschap bij het aanmaken van een account op onze website. In de vergelijkingstabel hieronder vind je een overzicht van wat beide soorten lidmaatschap te bieden hebben.

Diensten
Wat heeft ons lidmaatschap te bieden?
Prijs
Standaard Cursussen
(Bard / Ovaat / Druïde)
Certificaten Voltooide Cursussen
(voor de standaard Bard/Ovaat/Druïde Cursussen)
Toegang tot verschillende diensten
(incl. forums, prikbord, messenger, bibliotheek)
1 jaar Upgrade
2 jaar Upgrade
GRATIS Lidmaatschap
Levenslang gratis!

(Zonder mentor)

Enkel digitaal certificaat

(Standaard diensten)
Levenslang € 0
Levenslang € 0
UPGRADED Lidmaatschap
€ 29,95 per jaar

(Met mentor)

Digitaal/gedrukt certificaat

(Extra diensten)
€ 29.95
€ 49.95

Zie hoeveel 29,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.
Zie hoeveel 49,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.

OVER ONS LIDMAATSCHAP

Bij de New Order of Druids hechten we waarde aan het idee dat aan wijsheid geen prijskaartje kan hangen, en dat de mogelijkheid tot persoonlijke groei niet gelimiteerd mag worden door uw financiën. Daarom bieden we een GRATIS lidmaatschap aan dat ten allen tijde toegang verschaft tot de gespreksforums en de standaard cursussen van onze online Druïdenschool. Het in leven houden van zulk een vereniging kost echter geld, en om deze service gratis te houden, dienen we een bron van inkomsten te genereren die elk jaar opnieuw de jaarlijkse kosten kan dekken.

Het Upgraded lidmaatschap is beschikbaar aan een redelijke prijs, en geeft je toegang tot bijkomende diensten, zoals je kan zien in de vergelikingstabel hiernboven. Zo ontvang je per post een lidkaart, en ook een introductieboekje wanneer je voor het eerst een upgrade van je account doet. Deze worden wel slechts één keer per maand aangemaakt en verstuurd. 

HOE WERKT HET?

Als je nog geen lid bent, dien je eerst een account aan te maken op onze website. Dit kan je doen door te klikken op "LID WORDEN". Standaard heb je een gratis account en je bent niet verplicht om te upgraden of iets te betalen om lid te worden. Eveneens standaard is dat je gratis lidmaatschap levenslang gratis blijft, je wordt dus niet verplicht om te betalen of te upgraden na een bepaalde periode, en we vragen je niet om je kredietkaart- of andere betalingsgegevens.

Eenmaal je je account aangemaakt hebt en je bent ingelogd, zal je de mogelijkheid aangeboden worden om je account te upgraden. Je kan ervoor kiezen om je account meteen te upgraden, maar het is eveneens mogelijk om dit op eender welk later tijdstip te doen - of helemaal niet als je dat niet wil. Om te upgraden op eender welk tijdstip, ga je naar "MIjn Account" en dan naar "Upgrade mijn Account", of klik de "NU UPGRADEN" knop op deze pagina (wanneer je ingelogd bent). Op het volgende scherm zal je de keuze worden aangeboden van verschillende upgrade mogelijkheden. Je kan kiezen tussen 1 en 2 jaar. 

Eenmaal je voor een upgrade gekozen hebt, kan je kiezen hoe je wil betalen. Er zijn twee mogelijkheden: Paypal of Offline Betalen. Als je een Paypal account hebt, kan je deze optie kiezen. Als je geen Paypal hebt, maar wel een kredietkaart, kan je ook deze optie kiezen aangezien je de mogelijkheid hebt om dan alsnog met kredietkaart te betalen, zonder dat je een Paypal account hoeft aan te maken. Heb je geen Paypal en geen kredietkaart, kies dan Offline Betalen, en dan verschijnen er instructies over hoe te betalen met bankoverschrijving. Eenmaal je betaling doorgevoerd is, zou je upgrade onmiddellijk geactiveerd moeten worden, maar neem er nota van dat bij Offline Betalen, je account pas geactiveerd zal worden nadat we je betaling ontvangen en geverifieerd hebben.

Meer informatie over de upgradeprocedure vind je door hier te klikken.

 

ONZE DIENSTEN

De New Order of Druids biedt haar leden verschillende diensten aan. Hieronder vind je een overzicht van deze diensten en wat ze inhouden.

NOD Profiel

Wanneer je een account anamaakt op onze website, krijg je automatisch je eigen profiel. Je kan je profiel personaliseren zoals je zelf wil, met een profielfoto en informatie over jezelf. Andere leden kunnen je profiel dan vinden en bekijken, net zoals jij de profielen van andere leden kan vinden en met hen in contact kan komen. Je hebt volledige controle over je eigen privacy: je kiest welke informatie je wil delen met wie. Profielen zijn steeds enkel zichtbaar voor andere NOD leden, niet voor het hele internet. Mensen kunnen je profiel niet zien zonder eerst in te loggen op de website.

NOD Lidkaart

Upgraded Leden ontvangen een ledenpakket met de post. Dit pakket bevat een introductieboekje (enkel de eerste keer dat je upgradet) en een lidkaart geldig voor de hele periode van je upgraded lidmaatschap. Deze lidkaart kan je kortingen opleveren tijdens Nemeton (lokale NOD groepen) bijeenkomsten, zoals die van de mothergrove in België. De beschikbaarheid en omvang van de kortingen hangt af van het beleid van elke Nemeton.

Standaard Cursussen

We bieden een reeks van standaard cursussen aan, die de Bardische, Ovaten- en Druïdencursussen omvatten. Deze cursussen zijn beschikbaar voor al onze leden. Gratis leden dienen hun taken te posten in een specifiek forum van die cursus, en op het einde van de cursus zullen ze gevraagd worden een eindexamen te doen waarop punten worden gegeven door een mentor.

Upgraded Leden kunnen vragen om een mentor voor deze cursussen. Dit betekent dat de taken dan dienen te worden geupload in het Druïdenschool-systeem, en elke keer worden er dan punten gegeven door de mentor die de studenten begeleidt in de cursus. Dit betekent dat Upgraded Leden geen eindexamen moeten doen, aangezien al hun taken al punten hebben gekregen tijdens de cursus.

Specialisatiecursussen

Naast de standaard cursussen bieden we ook specialisatiecursussen aan, die zich specifiek toeleggen op o.a. Keltische geschiedenis, Keltische godheden, Seership, en meer. Deze cursussen komen standaard met mentorbegeleiding, behalve de zelfstudie-cursussen. Specialisatiecursussen zijn enkel beschikbaar voor Upgraded Leden.

Plaatsingsexamen

Het Plaatsingsexamen staat studenten toe om een cursus over te slaan. Zo kunnen studenten met goede kennis van de Bardische aspecten van het Druïdisme beroep doen op dit programma om de Bardische Cursus over te slaan en meteen aan de Ovatencursus te beginnen. Hiervoor dient de student een examen te doen om de omvang van zijn kennis te bewijzen. Het plaatsingsexamen is enkel beschikbaar voor de standaard cursussen (Bardische Cursus en Ovatencursus) en enkel voor Upgraded Leden.

Certificaten Voltooide Cursussen

Wanneer je een cursus hebt voltooid, kan je hiervoor een certificaat van voltooiing aanvragen. Op dit moment zijn de certificaten enkel beschikbaar voor onze standaardcursussen (Bardische, Ovaten- en Druïdencursus). Gratis leden kunnen een digitale versie van het certificaat aanvragen, die per e-mail wordt bezorgd in PDF-formaat. Upgraded Leden kunnen eveneens een gedrukte versie van het certificaat aanvragen, die per post wordt gestuurd naar het thuisadres van de student en dit zonder bijkomende kosten.

NOD Diensten en Bibliotheek

Naast een profiel heb je met je account ook toegang tot andere diensten, zoals een online messenger om andere leden te contacteren, forums en een prikbord om interactie te hebben met andere leden, en onze nieuwsbrief. Bovendien kan je ook een fotogallerij aanmaken, en lid worden van specifieke groepen of zelf een groep aanmaken. Deze diensten zijn beschikbaar voor al onze leden. Upgraded Leden hebben toegang tot bijkomende diesnten, zoals de Online Ogham Divinatie en Merlin's Mind Magic.

Naast deze diensten beschikt onze website ook over een uitgebreide Keltische Bibliotheek met heel wat interessante artikels over Keltische geschiedenis, cultuur, mythologie en spiritualiteit. Onze Celtopedia is beschikbaar voor alle leden, alsook onze download-afdeling. Upgraded Leden hebben eveneens toegang tot bijkomende onderdelen van onze bibliotheek, zoals onze bibliotheek van Keltische manuscripten, deGedcom Familie Stamboom, en de Keltische Kalender.

Oran Mor Keltische E-Zine

Oran Mór is de naam van onze driemaandelijkse Keltische E-Zine, een online magazine met artikels over Keltische spiritualiteit, geschiedenis, mythologie en cultuur, gedichten, verhalen en veel meer! De e-zine is enkel beschikbaar voor Upgraded Leden, die zowel de nieuwste uitgave kunnen downloaden als alle voorgaande edities die ooit gepubliceerd werden. De driemaandelijkse edities worden uitgegeven met Imbolc (februari), Beltane (mei), Lughnasadh (augustus) en Samhain (november).

Zonder advertenties

We tonen niet-indringende advertenties op onze website via de diensten van Google Ads. Deze advertenties zijn banners die je ervaring met onze website niet onderbreken, en we tonen geen lastige popup-advertenties. De inkomsten van deze advertenties wordt gebruikt om te helpen met het bekostigen van onze website, zoals de server en software-uitgaven.

Advertenties zullen in de meeste gevallen niet worden getoond aan Upgraded Leden, aangezien je lidgeld al helpt met het bekostigen van de uitgaven voor onze website.

Start een lokale Nemeton

Nemetons zijn lokale Druïdengroves of -groepen, die bijeenkomsten en/of activiteiten organiseren zoals seizoensgebonden rituelen. Upgraded Leden hebben de mogelijkheid om hun eigen groep op te richten in hun omgeving.

 

BIJDRAGE AAN HET MILIEU

Als een natuurgerichte spirituele organisatie, proberen wij onze bijdrage te leveren aan het beschermen en verbeteren van het milieu. En door je account te upgraden, kan je ook je steentje bijdragen!

Voor elk upgraded lidmaatschap, doneren wij 5 euro aan de Nature Conservancy op Nature.org! Dit betekent dat, elke keer je voor een jaar een upgrade betaalt, doneren wij 5 euro; betaal je voor een upgrade van 2 jaar, doneren wij 10 euro (5 euro voor elk jaar). Neem zeker eens een kijkje op de website van de Nature Conservancy om te zien wat ze allemaal doen voor het milieu!

Meer informatie over ons natuur-donatie programma vind je ook terug op deze link.

 

PRIJZEN

We trachten de prijzen laag en betaalbaar te houden, want het is niet onze bedoeling om hieruit grote winsten te halen, maar wel om onze kosten te dekken.Hieronder vind je een overzicht van onze lidgelden. Indien je ervoor kiest om te upgraden voor twee jaar, zal je een redelijke korting worden toegestaan. Je zal er ook de kortingsprijzen zien voor gezinsleden, zie onderaan om te weten te komen wie hiervoor in aanmerking komt. Merk op dat betaalde lidgelden niet kunnen worden teruggevorderd!

Alle bedragen zijn in euro, indien je deze wil omrekenen naar een andere munteenheid, kan je dit doen aan de hand van de munteenheid converter onderaan de tabel.

Upgrade Mogelijkheden
1 jaar Upgraded Lidmaatschap
2 jaar Upgraded Lidmaatschap
1 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
2 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
Lidgeld
€ 29.95
€ 49.95
€ 14.95
€ 24.95
Je Korting
--
€ 10
€ 15
€ 35

Zie hoeveel 29,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.
Zie hoeveel 49,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.

 


FAMILIEKORTING

Familieleden van NOD leden hebben recht op een korting op het upgraded lidmaatschap, als zij ook hun lidmaatschap wensen te upgraden. NOD leden die upgraden via de familiekorting hebben ook toegang tot alle services en faciliteiten van upgraded leden, en ontvangen ook een NOD lidkaart via de post. Er wordt echter slechts één introductieboekje (voor upgraded leden die voor de eerste keer upgraden) verstuurd per familie.

Het familielid dient op hetzelfde adres te wonen als het andere NOD lid om van deze korting te kunnen genieten! De korting is enkel beschikbaar voor familieleden van een lid van NOD dat reeds een upgraded lidmaatschap heeft aangegaan (en dus niet via familiekorting).

Gebruik de Familiekorting Upgrade ENKEL wanneer je hiervoor wel degelijk in aanmerking komt! Misbruik van deze optie om zo toegang te krijgen tot onze Upgraded diensten aan een goedkopere prijs, heeft als gevolg dat uw account en toegangzal worden gedeactiveerd! Eenmaal je upgraded lidmaatschap geactiveerd is, hetzij manueel of automatisch, kunnen er geen terugbetalingen meer gebeuren van uw lidgeld! U dient dan het resterende bedrag te betalen van een normaal lidmaatschap, of u verliest uw geld en uw upgrade volledig.

Nota betreffende familiekorting: De naam van het Upgraded familielid dient te zijn ingevuld in het veld "Familielid", dat je kan terugvinden in de "Privaat Info" tab!

Als u in aanmerking komt voor de familiekorting, en u hebt de voorwaarden hierboven gelezen en begrepen,
KLIK HIER voor toegang tot de beschikbare upgrades met familiekorting.


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo