nemetons-nl

nodcast-nl

join-nl

Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

logo 266x288 transparentWelkom bij de New Order of Druids!

Welkom bij de New Order of Druids, waar de Oude Wijsheid van de Druïden de hedendaagse wereld ontmoet, want de Tijd der Druïden en magie behoren niet tot ons verleden, het kan onze toekomst zijn...

De New Order of Druids heeft als intentie het verenigen van mensen met dezelfde interesse: wijsheid en inzicht. We geloven er steevast in dat aan wijsheid geen prijskaartje kan hangen, en daarom bieden we een gratis lidmaatschap aan in onze Cirkel, en zal ook onze School steeds gratis zijn en blijven. Zolang je de juiste intenties hebt, maakt het niet uit welke leeftijd, geslacht, nationaliteit of religie je hebt om lid te worden bij onze Cirkel. We zijn absoluut geen sekte, maar een groeiende Cirkel van mensen met gelijkaardige en gevarieerde geloven, samen verenigd. Om meer te weten te komen over ons, KLIK HIER.

Recent Nieuws

Deze zomer komt de NOD-stand virtueel naar je toe!

zondag 21 juni 2020

Vandaag is het 21 juni, de Zomerzonnewende oftewel de langste dag van het jaar. Officieel begint vandaag de zomer, maar deze zomer zal er voor ons allen dit jaar erg anders uit zien. Heel wat evenementen, festivals en andere activiteiten werden geschrapt als gevolg van het coronavirus. Dat wil zeggen dat ook onze info- & verkoopstand van de New Order of Druids dit jaar waarschijnlijk nergens te vinden zal zijn. 

Maar als het niet mogelijk is om deze zomer onze NOD-stand te komen bezoeken, dan komt de NOD-stand toch gewoon naar jou? Virtueel dan, in alle veiligheid. 

Om dit mogelijk te maken, hebben we onze webwinkel "De Druïdenwinkel" een grondige update gegeven! Je vindt de webwinkel nu via het webadres https://www.druidenwinkel.be/ en dat in een volkomen veilige omgeving met SSL-veiligheidscertificaat en beveiligde https-verbinding. We hebben ook ons assortiment verder uitgebreid: meer keuze aan hangertjes en halskettingen, en je kan bij ons nu ook terecht voor een echte Keltische torc, zowel voor rond de nek als rond de arm! Je vindt er ook Keltische sleutelhangers, stickers, vlaggen, wierook, en meer! En ook aan onze kinderen hebben we gedacht: je vindt er nu ook een selectie speelgoed zoals piraten- en prinsessenpetjes, spellenboeken, zweefvliegtuigjes en meer! En dat aan democratische prijzen, dus makkelijk mee besteld bij je aankopen! In de toekomst zullen we het assortiment van onze webshop verder blijven uitbreiden.

Om de teleurstelling van de vele afgelaste evenementen te compenseren, lanceert De Druïdenwinkel tevens een zomeractie met een korting van 15% op het hele online assortiment van de webshop! 

Hoe kan je genieten van deze korting van 15%? Heel eenvoudig, surf snel naar https://www.druidenwinkel.be/ en gebruik de 
volgende kortingscode:  

Kortingscode: ZOMER2020


De kortingscode is geldig t.e.m. 31/8/2020, vanaf een aankoopbedrag van 40 € (excl. verzendkosten). De korting van 15% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig. Niet van toepassing op boeken en mede. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 

We begrijpen ook dat velen hun weg naar onze NOD-stand vinden omwille van onze lekkere mede. Helaas is het niet mogelijk om mede online te bestellen en te laten leveren, maar we bieden wel een alternatieve oplossing aan: je kan onze Druid's Mead nog steeds bij ons verkrijgen, mits je deze zelf komt ophalen in Wilrijk (Antwerpen), na afspraak. Betalen kan cash of via Payconiq. Meer informatie hierover vind je eveneens op onze webshop: https://www.druidenwinkel.be/mede/

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. Door je aankopen op De Druïdenwinkel geef je onze vereniging dus ook een financieel steuntje, wat op dit moment zeker welkom is aangezien ook wij onze inkomsten zien slinken als gevolg van de coronacrisis. Neem dus zeker eens een kijkje op onze webshop, je vindt er vast wel iets leuk, als geschenk of voor jezelf!


webshop logo small


Black Friday + eindejaarskorting bij De Druïdenwinkel

donderdag 28 november 2019

De eindejaarsfeesten komen er met rasse schreden aan, en weldra dus ook de jacht op leuke eindejaarscadeautjes voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf. 

Vind je ook niets zo leuk als een mooi Keltisch cadeautje? Neem dan eens een kijkje bij De Druïdenwinkel, de webshop van de New Order of Druids. Hier vind je allerlei leuke geschenkideetjes, zoals hangertjes en halskettingen met allerhande Keltische symbolen, of armbanden met Keltische bedeltjes. Je kan hier ook terecht voor Keltische sleutelhangers, Keltische paraplu'swierook of een groene kerstmuts

Bovendien bieden we een speciale eindejaarskorting aan van 10% op het hele assortiment! Je kan reeds genieten van deze korting vanaf een aankoopbedrag van 10 € (excl. verzendkosten). Gebruik hiervoor de volgende kortingscode:

Kortingscode: BYE2019

De kortingscode is geldig vanaf Black Friday op 29/11/2019 en is geldig t.e.m. 29/12/2019. De korting van 10% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig. 

Bezoek de Druïdenwinkel op https://webshop.druidcircle.org/

De kortingscode is niet van toepassing op andere webwinkels gerelateerd tot de New Order of Druids, en dus ook niet op de verkoop van onze boeken. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 
Kortingen aangeboden door Lulu vindt u hier: https://www.lulu.com/home

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. 

 

Nieuwe NOD webshop: De Druïdenwinkel

donderdag 15 augustus 2019

Reeds meer dan 10 jaar kan je de New Order of Druids vinden met een info- & verkoopstand op tal van Keltisch-gerelateerde evenementen en festivals, zoals Highland Games, M'eire Morough en het Gallo-Romeins Weekend Wervik. Vaak krijgen we hier de vraag of sommige van onze artikelen, die we op onze stand te koop aanbieden, ook online aangekocht kunnen worden.

We spreken anno 2019, en webshops zijn niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Daar wij ook moderne Druïden zijn, moeten we dus met onze tijd mee en hebben we besloten om dus ook een nieuwe webshop te openen: De Druïdenwinkel.

In De Druïdenwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan allerhande artikelen die je ook in onze info- & verkoopstand, en soms ook op onze maandelijkse bijeenkomsten aantreft: Keltische hangertjes en halskettingen, armbanden met Keltische bedeltjes, wierook, sleutelhangers, en meer! 

Tevens kan je on De Druïdenwinkel terecht voor het bestellen van handfastingkoorden, voor Keltische huwelijksrituelen, en toebehoren. Handig voor als je van onze diensten gebruik wil maken voor het uitvoeren van een Keltische huwelijksceremonie, al ben je dan natuurlijk niet verplicht om een handfastingkoord bij ons aan te schaffen, noch ben je verplicht om bij aankoop van een koord de ceremonie door ons te laten uitvoeren.

Op dit moment zal je nog niet alle artikelen in onze webshop terugvinden, die je mogelijk al wel op onze info- & verkoopstand hebt aangetroffen. De webshop begint zich in een beginfase, en het is de bedoeling dat we ons assortiment op termijn verder uitbreiden. Sommige artikelen, zoals flessen mede, zijn te omslachtig om als pakket te vesturen en kan je dus beter alsnog aanschaffen aan onze stand, of afhalen op één van onze bijeenkomsten of op de hoofdzetel na afspraak.

Ben je benieuwd naar onze webshop? Surf dan snel naar www.druidenwinkel.be

webshop logo small

Website nu ook in mobiele versie

maandag 10 juni 2019

De website van de New Order of Druids is nu geoptimaliseerd voor mobiele toegang. Dit wil zeggen dat bezoekers die onze website willen bekijken op een smartphone, de website zullen kunnen navigeren en gebruiken op een meer gebruiksvriendelijke manier. Wanneer je de website raadpleegt op een smartphone, zal je automatisch worden doorgestuurd naar m.druidcircle.org en naar de mobiele layout van de website. Helemaal onderaan elke pagina vind je een link om te switchen naar "desktop versie", voor in geval je gewone layout van onze website toch beter werkt op je toestel.

De meeste functies van onze website zijn nu ook beschilbaar in de mobiele versie, zoals accountregistratie, profiel, prikbord, enz. Andere gedeelten van de website, zoals de forums, privéberichten en de Druïdenschool, zijn eveneens toegankelijk via een smartphone, maar hun pagina's kunnen mogelijk niet altijd even optimaal getoond worden. Afhankelijk van welk gedeelte van de website je probeert te raadplegen, kan het zijn dat je je mobiel toestel beter horizontaal houdt, en in andere gevallen dan weer beter verticaal. Als een pagina niet goed verschijnt zowel horizontaal als verticaal, is het alsnog aangeraden om deze te raadplegen op een gewone laptop of desktop computer.

Aangezien er zoveel verschillende smartphone merken en modellen bestaan, met allemaal verschillende schermgroottes, alsook verschillende operating systems, browsers en persoonlijke instellingen, is het onmogelijk voor ons om te garanderen dat de mobiele versie van onze website optimaal ingesteld is om op al deze toestellen te worden weergegeven. Niettemin hopen we dat onze nieuwe mobiele website optimaal ingesteld is voor de meeste van de momenteel gebruikelijke smartphone modellen.

Steun NOD via je aankopen bij Makro

maandag 11 maart 2019

Als je al eens inkopen doet bij Makro, kan je vanaf heden de New Order of Druids op een eenvoudige manier financieel ondersteunen. Via "Leuk Steuntje" kan je ons immers als voorkeursvereniging opgeven. 3% van je aankoopbedrag(en) worden dan door Makro aan ons gedoneerd, waarmee wij dan weer aankopen voor de vzw bij Makro kunnen doen.

Het is heel eenvoudig om de New Order of Druids als voorkeursvereniging op te geven:

1. Ga naar https://www.leuksteuntje.be/
2. Klik op "ik ben een sympathisant", en vervolgens op "ik wil een vereniging steunen".
3. Log in op je eigen Makro-account (als je die nog niet hebt, kan je die meteen registreren)
4. Klik links op "Leuk Steuntje".
5. Zoek op vereniging met naam "New Order of Druids" en bevestig.

Vanaf dan zal 3% van het bedrag van de aankopen geregistreerd op jouw Makro-kaart worden overgemaakt naar de Makro-account van de New Order of Druids. Jij betaalt in geen geval extra kosten, en je kan dus op die manier onze vereniging kosteloos financieel steunen. Als je nog geen klant bent bij Makro en je wenst dit te worden, kan je een Makro-kaart aanvragen (ook als particulier) en deze procedure vervolgens alsnog doorlopen. Het spreekt voor zich dat wij niet te zien krijgen welke persoonlijke aankopen je hebt gedaan. Je kan ook eender wanneer ons terug verwijderen als voorkeursvereniging en/of een andere vereniging kiezen (die bij Makro geregistreerd is).

We geven deze informatie mee voor onze leden die al eens aankopen doen bij Makro, en wensen onze vzw op deze manier te steunen. Wij willen niemand zich verplicht doen voelen om dit te doen voor ons, en respecteren ten volle je beslissing als je dit niet kan of wenst te doen.


BOEK
Keltische Symbolen


De Kelten kenden een groot aantal symbolen, zoals de triskel, de triquetra, het Keltische kruis, en nog veel meer. Maar wat betekenen die symbolen? En welke symboliek zagen de Kelten in de natuur, de bomen, de dieren, en bepaalde magische voorwerpen?

Keltische Symbolen

In dit boek ontdek je hoe rijk aan symbolen de Keltische cultuur, geschiedenis en spiritualiteit wel is, en wat nu precies de betekenis is van al die symbolen. Je kan dit boek aankopen via onderstaande link:

KELTISCHE SYMBOLEN

HELP DE AARDEHelp ons met
de Aarde te helpen!


Voor elk lid dat een upgraded lidmaatschap betaalt, doneert de New Order of Druids automatisch 5 € aan de Nature Conservancy @ nature.org om zo te helpen bij het beschermen van de natuur en alle leven over de ganse wereld! Door uw lidmaatschap te upgraden, helpt u niet enkel ons, maar ook de Aarde!!

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HOE U KAN HELPEN


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo