Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

Oran Mór - Keltische E-Zine


(enkel voor Upgraded Leden)


Wat is de Oran Mór?

De Oran Mór is de driemaandelijkse e-magazine van de New Order of Druids vzw. De focus ligt hier op alle aspecten van het Druïdisme, met artikels, gedichten, en veel meer!  De Oran Mór heeft o.a. vaste wederkerende onderdelen, zoals:

 • * Een Woord van de Council
  * NOD/Druïden Nieuws
  * Een Woord van de Druïdenschool
  * Nieuws van de Nemetons
 • * Keltisch-gerelateerde artikelen
 • * Spiritualiteit-gerelateerde artikelen
 • * Seizoensgebonden artikelen
 • * Familiehoek

In onze Oran Mór edities zal je volledige artikels terugvinden over onderwerpen zoals Keltische mythologie, Stam en Land, Keltische geschiedenis, de Voorouders, Heilige Plaatsen, en veel meer.

Omwille van het internationaal karakter van deze website, is de Oran Mór enkel beschikbaar in het Engels. Er bestaat geen Nederlandse versie van en voorlopig zijn er ook nog geen plannen om deze in het Nederlands uit te brengen.


Wanneer verschijnt de Oran Mór E-Magazine?

Er verschijnen vier edities per jaar, telkens op één van de Keltische Festivals. In andere woorden: 1 februari (Imbolc), 1 mei (Beltane), 1 augustus (Lughnasadh) en 1 november (Samhain). Elke editie bevat seizoensgebonden informatie voor die tijd van het jaar, of informatie over het verwante Keltisch festival.


Hoe kan je de Oran Mór downloaden?

De Oran Mór edities kunnen worden gedownload door de volgende groepen van mensen:

- Upgraded Leden (zie onderaan voor meer informatie)
- Council leden
- Mensen die een bijdrage leveren in de vorm van artikels, gedichten, afbeeldingen, enz... (enkel voor de editie waarin hun werk verschijnt, en voorgaande edities, niet voor latere edities tenzij men opnieuw een bijdrage levert)


Ben je nieuwsgierig over wat de Oran Mór E-Zine echt inhoudt? Waarom niet gewoon eens een kijkje nemen?
We bieden één gratis editie aan ter download, beschikbaar voor alle gratis leden van NOD. Je kan deze terugvinden onderaan deze pagina!


De Oran Mór is beschikbaar in het PDF formaat, hiervoor heb je Acrobat Reader (heb je dat niet, kan je deze gratis downloaden van de Acrobate website). We versturen de PDF bestanden niet als bijlage in een email, vanwege de bestandsgrootte (meestal rond de 5  MB en soms meer), maar we bieden deze aan te download rechtstreeks op onze website. Om deze te downloaden, klik je de link bovenaan deze pagina.


Toegang voor Upgraded Leden:
Door je account te upgraden voor één of twee jaar, verkrijg je automatisch toegang tot de Oran Mór download-afdeling. Deze toegang blijft beschikbaar voor jou, zolang je upgrade actief is. Dit wil zeggen dat, bv. bij een upgrade van 1 jaar, je 4 edities kan downloaden gedurende dat jaar, en daarbovenop ook nog eens alle voorgaande edities kan downloaden, zelfs helemaal terug tot de allereerste editie!

Voor meer informatie over het upgraden van je account, KLIK HIER.


Om te ontdekken wat de Oran Mór nu echt inhoudt, nodigen we je uit om een voorgaande editie gratis te downloaden (je dient eerst ingelogd te zijn):

 


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo