Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

De 10de verjaardag van N.O.D.!

Vandaag is het Imbolc, het begin van de lente volgens de Keltische kalender, maar tien jaar geleden was dit ook het begin van de New Order of Druids. Het begon allemaal met een kleine en eenvoudige website net een discussieforum, wat werd geopend voor het publiek op 1 februari, 2003.  Sindsdien is het blijven groeien tot wat het vandaag de dag geworden is, and hiervoor hebben we vooral jullie te danken, de leden van N.O.D. die onze gemeenschap actief hield, die ons geholpen heeft met dit allemaal mogelijk te maken.

 

 

Om onze 10de verjaardag met jou te vieren, hebben we heel wat speciaal nieuws te melden, dus lees zeker verder!
 
IMBOLC EDITIE VAN DE ORAN MOR KELTISCHE E-ZINE - GRATIS DOWNLOAD VOOR ALLE LEDEN!
 
Onze Imbolc 2013 editie van de Oran Mór driemaandelijkse Keltische E-Zine is nu beschikbaar! En omdat dit een feestelijke editie is, is het deze keer een extra grote editie... en beter zelfs... het is GRATIS voor alle leden, ook als je geen upgraded lid bent!
 
GRATIS LEDEN kunnen de Imbolc 2013 editie downloaden via deze link (zorg dat je ingelogd bent, en scroll dan naar beneden tot onderaan de tekst):
 
UPGRADED LEDEN en mensen die artikels hebben ingediend die gepubliceerd werden, kunnen gebruik maken van deze link (zorg dat je ingelogd bent), waar je ook alle vorige edities kan downloaden:
Als je geen Upgraded Lid bent, nodigen we je uit om eens een kijkje te nemen naar de voordelen die een upgrade aanbiedt. Als je hieronder verder leest, zal je ook onze huidige kortingen op het lidmaatschap ontdekken, in het kader van onze verjaardag!

 
UPGRADED LIDMAATSCHAP KORTINGEN

 Vanaf vandaag bieden we een tijdelijke korting aan op onze upgraded lidmaatschapsgelden. Je betaalt nu 19,95 € voor 1 jaar (i.p.v. 29,95 €) en 39,95 € voor twee jaar (i.p.v. 49,95 €).  Bovendien ontvangen de eerste vijf leden die hun account upgraden (of hun upgrade vernieuwen) voor twee jaar, een GRATIS exemplaar van het gedichten- en kunstwerkenboek "Spirit of Dán"!
 
Deze korting is geldig van 1 februar, 2013 tot en met 30 october 2013. De korting is niet van toepassing op lidgelden met familiekorting. 
 
Voor de upgraded lidmaatschappen die in deze periode niet ten einde komen, bieden we automatisch een extra maand upgrade aan. Dit zal automatisch worden toegevoegd wanneer onze nieuwe website online gaat (zie onderaan).
 
Voor meer informatie omtrent het upgraden van je account en de voordelen, ga naar deze link:
 
 
KORTING OP HET "BARDIC YOUTH COURSE" BOEK "ENTERING THE FOREST" (Engelstalige versie)
 
We bieden een tijdelijke korting aan voor het boek "Entering The Forest", dewelke de Bardic Youth Course omvat (enkel de Engelstalige versie!). Tussen 1 februari 2013 en 30 october 2013 bieden we dit boek aan aan de prijs van slechts 10 € (exclusief verzendkosten).
 
Om van deze kortingsprijs te kunnen genieten, dien je je bestelling niet te plaatsen via onze Cafepress shop, maar ga je naar onderstaande link:
Je hebt de mogelijk om te betalen met kredietkaart, Paypal of bankoverschrijving. Het boek wordt verstuurd vanuit België, en deze korting is enkel geldig zolang de voorraad strekt.  Let op: dit boek is Engelstalig!
 
 
EEN NIEUWE NODCAST, DE N.O.D. PODCAST, GRATIS VOOR ALLE LEDEN
 
Tenslotte willen we graag ook de lancering aankondigen van onze nieuwe Podcast. Na enkele hosting problemen met onze vorige podcast, was deze een tijdje offline, maar we zijn terug! Deze keer hebben we gekozen om hiervoor gebruik te maken van Youtube.com als nieuw platform, aangezien vele mensen hier sowieso ook een account op hebben. Als je je daar inschrijft op de NODCast, zal je automatisch updates van nieuwe edities ontvangen!
 
De NODCast is gratis voor iedereen, en kan je vinden op deze link:
 
 
WAT ZAL 2013 NOG ZOAL BRENGEN?
 
Hoog op het agenda voor dit jaar staat de lancering van een volledig nieuwe website voor de New Order of Druids.  De bedoeling is om de functionaliteit te verbeteren, de website een nieuw uitzicht te geven, de permanente veiligheid op het internet te blijven garanderen, en hopelijk enkele nieuwigheden mee in de mix te gooien!
 
We kunnen nog geen exacte datum melden waarop de website zal worden gelanceerd, maar we verwachten dat dit zal gebeuren in loop van de komende 6 maanden. Hoedanook zullen we je hiervan duidelijk verwittigen via e-mail. Op de datum van de lancering zal de website tijdelijk offline zijn (dit kan enkele uren tot uiterlijk enkele dagen duren).
Ter compensatie van de onvermijdelijke periode waarin de website offline zal zijn, bieden we een extra maand upgraded lidmaatschap aan voor de leden die op dat moment een actieve upgrade hebben. Deze extra maand zal automatisch worden toegevoegd wanneer de nieuwe website online komt.
 
Hoedanook houden we je op de hoogte van verder nieuws!
 
 


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo