Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

NOD Nieuws

Deze zomer komt de NOD-stand virtueel naar je toe!

Vandaag is het 21 juni, de Zomerzonnewende oftewel de langste dag van het jaar. Officieel begint vandaag de zomer, maar deze zomer zal er voor ons allen dit jaar erg anders uit zien. Heel wat evenementen, festivals en andere activiteiten werden geschrapt als gevolg van het coronavirus. Dat wil zeggen dat ook onze info- & verkoopstand van de New Order of Druids dit jaar waarschijnlijk nergens te vinden zal zijn. 

Maar als het niet mogelijk is om deze zomer onze NOD-stand te komen bezoeken, dan komt de NOD-stand toch gewoon naar jou? Virtueel dan, in alle veiligheid. 

Om dit mogelijk te maken, hebben we onze webwinkel "De Druïdenwinkel" een grondige update gegeven! Je vindt de webwinkel nu via het webadres https://www.druidenwinkel.be/ en dat in een volkomen veilige omgeving met SSL-veiligheidscertificaat en beveiligde https-verbinding. We hebben ook ons assortiment verder uitgebreid: meer keuze aan hangertjes en halskettingen, en je kan bij ons nu ook terecht voor een echte Keltische torc, zowel voor rond de nek als rond de arm! Je vindt er ook Keltische sleutelhangers, stickers, vlaggen, wierook, en meer! En ook aan onze kinderen hebben we gedacht: je vindt er nu ook een selectie speelgoed zoals piraten- en prinsessenpetjes, spellenboeken, zweefvliegtuigjes en meer! En dat aan democratische prijzen, dus makkelijk mee besteld bij je aankopen! In de toekomst zullen we het assortiment van onze webshop verder blijven uitbreiden.

Om de teleurstelling van de vele afgelaste evenementen te compenseren, lanceert De Druïdenwinkel tevens een zomeractie met een korting van 15% op het hele online assortiment van de webshop! 

Hoe kan je genieten van deze korting van 15%? Heel eenvoudig, surf snel naar https://www.druidenwinkel.be/ en gebruik de 
volgende kortingscode:  

Kortingscode: ZOMER2020


De kortingscode is geldig t.e.m. 31/8/2020, vanaf een aankoopbedrag van 40 € (excl. verzendkosten). De korting van 15% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig. Niet van toepassing op boeken en mede. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 

We begrijpen ook dat velen hun weg naar onze NOD-stand vinden omwille van onze lekkere mede. Helaas is het niet mogelijk om mede online te bestellen en te laten leveren, maar we bieden wel een alternatieve oplossing aan: je kan onze Druid's Mead nog steeds bij ons verkrijgen, mits je deze zelf komt ophalen in Wilrijk (Antwerpen), na afspraak. Betalen kan cash of via Payconiq. Meer informatie hierover vind je eveneens op onze webshop: https://www.druidenwinkel.be/mede/

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. Door je aankopen op De Druïdenwinkel geef je onze vereniging dus ook een financieel steuntje, wat op dit moment zeker welkom is aangezien ook wij onze inkomsten zien slinken als gevolg van de coronacrisis. Neem dus zeker eens een kijkje op onze webshop, je vindt er vast wel iets leuk, als geschenk of voor jezelf!


webshop logo smallPrivacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo