HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

VEELGESTELDE VRAGEN & HELPDESK

Vragen
Onderwerpen

New Order of Druids

De New Order of Druids is een internationale gemeenschap die zowel online op het internet actief is, als offline lokaal. Het is open voor iedereen die oprecht interesse heeft in het Druïdisme en alles wat hieraan gerelateerd is, zoals Keltische cultuur, geschiedenis en mythologie. We verwelkomen mensen uit de ganse wereld, ongeacht hun ethnische oorsprong, geslacht of religie. Je hoeft jezelf niet een Druïde te noemen om lid te kunnen worden, je bent ook welkom als je een andere religie volgt, of helemaal geen religie aanhangt.

De New Order of Druids is een officiële vereniging zonder winstoogmerk, gelokaliseerd in België. Lokale groepen (Nemetons) kunnen mogelijk geregistreerd zijn als VZW/non-profit organisatie in het land van hun vestiging.

Was this helpful?

Winsten die voortkomen uit verkopen en diensten, of NOD upgraded lidmaatschap, blijft integraal binnen de New Order of D ruids. Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk, wat betekent dat al het werk wordt gedaan door vrijwilligers en niemand hier persoonlijk geld mee verdient. Het geld wordt gebruikt om verschillende kosten te dekken die een website zoals de onze met zich meebrengen, zoals o.a. legale kosten, verzekeringen, Virtual Private Server en domeinnaamkosten, software aankoop, enz... We doneren ook 5 € per upgrade en per jaar aan Nature.org, dit telkens op het einde van het jaar.

Was this helpful?

faqbutton1nlfaqbutton2nlfaqbutton3nl


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo