Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

NOD Nieuws

Black Friday + eindejaarskorting bij De Druïdenwinkel

De eindejaarsfeesten komen er met rasse schreden aan, en weldra dus ook de jacht op leuke eindejaarscadeautjes voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf. 

Vind je ook niets zo leuk als een mooi Keltisch cadeautje? Neem dan eens een kijkje bij De Druïdenwinkel, de webshop van de New Order of Druids. Hier vind je allerlei leuke geschenkideetjes, zoals hangertjes en halskettingen met allerhande Keltische symbolen, of armbanden met Keltische bedeltjes. Je kan hier ook terecht voor Keltische sleutelhangers, Keltische paraplu'swierook of een groene kerstmuts

Bovendien bieden we een speciale eindejaarskorting aan van 10% op het hele assortiment! Je kan reeds genieten van deze korting vanaf een aankoopbedrag van 10 € (excl. verzendkosten). Gebruik hiervoor de volgende kortingscode:

Kortingscode: BYE2019

De kortingscode is geldig vanaf Black Friday op 29/11/2019 en is geldig t.e.m. 29/12/2019. De korting van 10% is enkel geldig mits invoering van deze kortingscode bij het betaalproces, de kortingscode is hoofdlettergevoelig. 

Bezoek de Druïdenwinkel op https://webshop.druidcircle.org/

De kortingscode is niet van toepassing op andere webwinkels gerelateerd tot de New Order of Druids, en dus ook niet op de verkoop van onze boeken. De NOD Boekenwinkel vindt u hier:
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids 
Kortingen aangeboden door Lulu vindt u hier: https://www.lulu.com/home

Opbrengsten uit de verkopen van onze webwinkel gaan integraal naar de vzw New Order of Druids. 

 


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo