NOD Nieuws

Welcome bij de nieuwe NOD website!

Gepubliceerd: woensdag 19 juni 2013 18:39

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is hij dan eindelijk: de volledig nieuwe website van de New Order of Druids!

Zoals je zal merken, heeft de website een volledig nieuw uitzicht gekregen. Via de top menu vind je alle belangrijke gedeelten van de website, en door met de muis erop te staan zie je een aantal gerelateerde sub-menus waar je ook op kan klikken. Uiteraard zal het aantal menu's en submenu's uitbreiden eenmaal je ingelogd bent op de website.

Hier is een overzicht van de nieuwigheden:

1. Een volledig nieuw "prikbord" (nu genaamd "nieuwsoverzicht") met mogelijkheden gelijkaardig aan die van Facebook.

2. Een nieuwe design voor je profiel

3. Een verbeterde private messenger en verbeterde chat bar

4. Een volledig nieuwe "Vriendenkaart" die toestaat om in te zoomen en verbindingslijnen toont tussen jou en je vrienden.

5. De Cirkel Forums zijn herschikt zodat de Nederlandstalige forums meer geïntegreerd worden in het geheel. Het is nu ook mogelijk om een topic op de forums te "liken" of "disliken". 

6. Een volledig nieuwe Grove of Dana online Druïdenschool (zie hieronder)

7. Nemetons Kaart: zoek op de wereldkaart naar een Nemeton in je buurt

8. Verbeterde NOD Cirkels met daaraan een forum verbonden

9. Nieuw geïmplementeerde NODCast - de NOD Podcast


Een woordje uitleg over de nieuwe Grove of Dana online Druïdenschool:

We hebben nieuwe software in gebruik genomen voor onze Druïdenschool cursussen. Als je naar "Druïdenschool" gaat en dan naar "Van start gaan", vind je een stap-voor-stap tutorial die uitlegt hoe je begint met een cursus te volgen.

Als je reeds een cursus volgt, hoef je niets te veranderen. Upgraded Leden die een cursus met mentor volgen op onze oude College software, kunnen dit blijven doen tot ze de cursus afgewerkt hebben. Zij kunnen rechtstreeks naar de oude Druïdenschool gaan via deze link: http://college.druidcircle.org/moodle/ (link ook te vinden onderaan bij "Mijn Cursussen"). Als je nog maar net een cursus begonnen bent, raden we wel aan om je even opnieuw in tge schrijven om dan bij de nieuwe Druïdenschool software terecht te komen.

Op dit moment zijn we bezig met het toevoegen van mentors in de nieuwe Druïdenschool software, en met het overkopiëren van de laatste cursussen. Dit zou allemaal afgewerkt moeten zijn in de eerstkomende dagen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Als je vragen hebt, of je komt een fout op de website tegen die we over het hoofd gezien hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.