NOD Nieuws

Start je eigen NOD Nemeton groep in je buurt!

Gepubliceerd: vrijdag 09 september 2011 16:19

In de voorbije jaren hebben we geregeld de vraag gekregen om lokale groepen op te richten, waarbij NOD leden elkaar kunnen ontmoeten, groepsrituelen kunnen organiseren, of kunnen praten met elkaar over onze cursussen. Tot nu toe bestond er enkel zulk een groep in Antwerpen (België), maar het is altijd onze bedoeling geweest om onze vleugels verder te spreiden dan dat. En vandaag is die moment eindelijk gekomen!

Graag kondigen wij u aan dat het vanaf heden mogelijk is om "Nemetons" op te richten!

Het woord "Nemeton" is onze term voor een lokale groep of "grove" van mensen. We bieden twee formules aan waaruit je kan kiezen: Nemetons en Vernemetons. De eerste is een groep die nauw verbonden is aan NOD, en enkel beschikbaar voor Upgraded Leden. De tweede optie, de Vernemetons, is eerder bedoeld als een losse affiliatie met groepen die reeds bestaan (maar nieuwe groepen zijn ook welkom) en alle leden kunnen zich hiervoor kandidaat stellen.

Als je meer wil te weten komen over de verschillende mogelijkheden en vereisten, ga dan naar onderstaande weblink. Voorlopig is de informatie tekst wel enkel beschikbaar in het Engels, maar ook Nederlandstaligen kunnen uiteraard in aanmerking komen! Ook in België kunnen zich buiten Antwerpen nieuwe Nemetons of Vernemetons vestigen.

Lees alles hier:
www.druidcircle.org/nod/index.php?option...w=article&id=136

(let op: wel eerst inloggen!)

Je zal merken dat deze pagina gedetailleerde uitleg verschaft, maar indien je alsnog vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren! Indien nodig kunnen we je begeleiden in het oprichten van je Nemeton, en voor Upgraded Leden bieden we ook de Nemeton Cursus aan (momenteel enkel in het Engels).

Wel dient te worden vermeld dat de huidige vereisten voor Nemetons en Vernemetons in de toekomst nog kunnen wijzigen, aangezien we onze Nemeton formules steeds trachten te verbeteren. Als je suggesties hebt, aarzel niet en laat het ons weten!

We kijken alvast uit naar de oprichting van de eerste Nemetons!