NOD Nieuws

De nieuwe Nederlandstalige website van N.O.D.!

Gepubliceerd: donderdag 10 augustus 2006 01:00

Deze maand viert de New Order of Druids haar vierde verjaardag! Op 24 januari 2003 werd de New Order of Druids geïmplementeerd in de "Gate to Avalon" website, en op 1 februari (imbolc) werd N.O.D. dan officieel gelanceerd.

Het was pas op 30 mei 2004 dat we onze Grove of Dana online Druïdenschool hebben geopend, en 2 september 2005 zag de start van de eerste Nemeton bijeenkomst in België.  Het was pas op 27 mei 2006 dat N.O.D. officieel een vereniging zonder winst (vzw) werd.

Maar al bij al, zijn we nu zo'n 4 jaar bezig, en om dit te voeren, verwelkomen we u op onze totaal vernieuwde Nederlandstalige website van de New Order of Druids!

U zal op deze website tal van Nederlandstalige artikels terugvinden rond het Druïdisme en de Kelten, alsook de menubesturing is zo goed als volledig in het Nederlands beschikbaar. Voor leden die een account hebben, zijn er nu ook een apart Nederlandstalig forums beschikbaar. Neem dus zeker overal een kijkje, en schrijf je vandaag nog in om toegang te verkrijgen tot al onze diensten (we hebben een gratis en betalend lidmaatschap).