nemetons-nl

nodcast-nl

join-nl

Sponsored Links

Welcome bij de nieuwe NOD website!

Het heeft een tijdje geduurd, maar hier is hij dan eindelijk: de volledig nieuwe website van de New Order of Druids!

Zoals je zal merken, heeft de website een volledig nieuw uitzicht gekregen. Via de top menu vind je alle belangrijke gedeelten van de website, en door met de muis erop te staan zie je een aantal gerelateerde sub-menus waar je ook op kan klikken. Uiteraard zal het aantal menu's en submenu's uitbreiden eenmaal je ingelogd bent op de website.

Hier is een overzicht van de nieuwigheden:

1. Een volledig nieuw "prikbord" (nu genaamd "nieuwsoverzicht") met mogelijkheden gelijkaardig aan die van Facebook.

2. Een nieuwe design voor je profiel

3. Een verbeterde private messenger en verbeterde chat bar

4. Een volledig nieuwe "Vriendenkaart" die toestaat om in te zoomen en verbindingslijnen toont tussen jou en je vrienden.

5. De Cirkel Forums zijn herschikt zodat de Nederlandstalige forums meer geïntegreerd worden in het geheel. Het is nu ook mogelijk om een topic op de forums te "liken" of "disliken". 

6. Een volledig nieuwe Grove of Dana online Druïdenschool (zie hieronder)

7. Nemetons Kaart: zoek op de wereldkaart naar een Nemeton in je buurt

8. Verbeterde NOD Cirkels met daaraan een forum verbonden

9. Nieuw geïmplementeerde NODCast - de NOD Podcast


Een woordje uitleg over de nieuwe Grove of Dana online Druïdenschool:

We hebben nieuwe software in gebruik genomen voor onze Druïdenschool cursussen. Als je naar "Druïdenschool" gaat en dan naar "Van start gaan", vind je een stap-voor-stap tutorial die uitlegt hoe je begint met een cursus te volgen.

Als je reeds een cursus volgt, hoef je niets te veranderen. Upgraded Leden die een cursus met mentor volgen op onze oude College software, kunnen dit blijven doen tot ze de cursus afgewerkt hebben. Zij kunnen rechtstreeks naar de oude Druïdenschool gaan via deze link: http://college.druidcircle.org/moodle/ (link ook te vinden onderaan bij "Mijn Cursussen"). Als je nog maar net een cursus begonnen bent, raden we wel aan om je even opnieuw in tge schrijven om dan bij de nieuwe Druïdenschool software terecht te komen.

Op dit moment zijn we bezig met het toevoegen van mentors in de nieuwe Druïdenschool software, en met het overkopiëren van de laatste cursussen. Dit zou allemaal afgewerkt moeten zijn in de eerstkomende dagen. Bedankt voor uw geduld en begrip.

Als je vragen hebt, of je komt een fout op de website tegen die we over het hoofd gezien hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren.


Recent Nieuws

NOD op Instagram

donderdag 04 mei 2017

instagramVanaf nu kan je de New Order of Druids ook volgen op Instagram!

Je kan onze Instagram pagina vinden op deze link:
https://www.instagram.com/neworderdruid/

Registratieproblemen opgelost

donderdag 06 april 2017

Enkele dagen geleden hebben we gemeld dat er problemen waren met nieuwe leden die zich hadden geregistreerd en nadien niet konden inloggen.

We laten u graag weten dat dit probleem nu opgelost is. Nieuwe leden die zich registreren zouden terug normaal moeten kunnen inloggen nadat ze hun registratie voltooid hebben.

Als je toch nog problemen ondervindt met het inloggen, aarzel dan niet ons te contacteren.

Problemen met paswoorden bij registratie nieuwe account

zaterdag 01 april 2017

(Dit is geen aprilgrap)

Vanwege softwareconflicten zijn er momenteel problemen op de website wat betreft de paswoorden van nieuwe accounts die worden geregistreerd hier. Ook al heb je succesvol een nieuwe account aangemaakt en bevestigd, weigert de website nieuwe leden in te loggen en verschijnt de foutmelding dat het paswoord fout is, ook als het juist is ingegeven.

Als je een account op de website wil aanmaken, probeer een paswoord te kiezen dat geen getallen, hoofdletters of andere speciale karakters bevat, enkel kleine letters. Na succesvolle registratie en inloggen, kan je je paswoord wijzigen naar iets anders dat je verkiest, ook al bevat het dan wel getallen en/of hoofdletters.

Als je nog steeds problemen ervaart met inloggen na registratie, maak dan aub gebruik van het "Contacteer ons"-formulier (sub-menu onder "Start") om dit aan ons te melden. We zullen je dan een nieuw paswoord sturen, waarmee je wel kan inloggen. Na het inloggen  kan je dan je paswoord veranderen naar iets van je eigen keuze.

Merk op dat dit probleem niet van toepassing is op leden die reeds op de website geregistreerd zijn. Als je reeds geregistreerd bent maar toch nog inlogproblemen zou ervaren, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Cursusboeken opnieuw beschikbaar in druk!

vrijdag 18 november 2016

Reeds geruime tijd hebben we geen gedrukte boeken van onze cursussen van de Grove of Dana online Druïdenschool kunnen aanbieden. In het verleden werden die boeken gedrukt via onze Cafepress online winkel, maar zij hebben hun boekendrukafdeling stopgezet. NOD moest om die reden de boeken elders opnieuw gedrukt zien te krijgen, en dit gebeurt online via de online boekendrukservice van Lulu.

Graag laten we u dan ook weten dat, vanaf nu, alle boeken opnieuw in druk en beschikbaar zijn! Maar er is nog meer nieuws:

* Naast de Bardic en Ovate Course boeken is nu ook het Druid Course boek beschikbaar in druk!
* Alle boeken zijn verlaagd in prijs dankzij de lagere drukkosten van Lulu, en zijn nu beschikbaar voor slechts € 12 per book (exclusief verzendkosten). 

Op dit moment zijn alle boeken in het Engels beschikbaar, maar het Nederlandstalige boek "Leerling van het Woud" (vertaling van "Entering the Forest", de Bardische Jongerencursus) is ook opnieuw beschikbaar.

De boeken zijn hetzelfde als in het verleden, behalve de formaatgrootte en, in de meeste gevallen, nieuwe coverafbeeldingen. Er zijn enkele aanpassingen gedaan in de tekst om spelfouten te verwijderen die in het verleden over het hoofd werden gezien, maar de inhoud blijft hetzelfde.

Neem een kijkje in onze nieuwe NOD Boekenwinkel door hier te klikken en ontdek ons huidig aanbod aan boeken!
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids

Er dient te worden opgemerkt dat de gedrukte versies van onze cursussen bedoeld zijn voor mensen die de cursus liever op papier lezen dan op een computerscherm. Je bent niet verplicht deze boeken te kopen om in te kunnen schrijven in de cursussen, aangezien je het cursusmateriaal nog steeds volledig kan downloaden. Alle opbrengsten van de verkoop van deze boeken gaat integraal naar onderhoudskosten van de New Order of Druids.

  

 

  

  

Boekenmarkt Ieperman

woensdag 21 september 2016
Op zaterdag 8 oktober vindt de Boekenmarkt Ieperman plaats te Wilrijk (Antwerpen). De toegang is gratis!

Op deze boekenmarkt kan u terecht voor nieuwe en tweedehands boeken over onderwerpen zoals levensbeschouwing, religie, spiritualiteit, filosofie, mythologie, geschiedenis, etnografie, kunst, ... Kortom, de ideale gelegenheid om op zoek te gaan naar boeken die je niet zo vaak in de gewone boekhandel zal tegenkomen. 

Dit alles vindt plaats in de lokalen van FVG - Kasteel Ieperman op volgend adres:
Bist 164
2610 Wilrijk
(ingang naast het gebouw via Sint-Bavostraat)

De boekenmarkt is geopend op 8 oktober doorlopend van 10u tot 17u. Toegang gratis, cafetaria aanwezig.

Voor meer info:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 03 / 830 51 58 of 0498 / 15 79 35

Hebt u zelf nieuwe of tweedehands boeken over bovenvernoemde onderwerpen te koop? Contacteer dan zeker Boekenmarkt Ieperman op bovenstaande gegevens om u in te schrijven als standhouder. Op de website vindt u eveneens een inschrijvingsformulier en alle nodige info.

BOEK
Keltische Symbolen


De Kelten kenden een groot aantal symbolen, zoals de triskel, de triquetra, het Keltische kruis, en nog veel meer. Maar wat betekenen die symbolen? En welke symboliek zagen de Kelten in de natuur, de bomen, de dieren, en bepaalde magische voorwerpen?

Keltische Symbolen

In dit boek ontdek je hoe rijk aan symbolen de Keltische cultuur, geschiedenis en spiritualiteit wel is, en wat nu precies de betekenis is van al die symbolen. Je kan dit boek aankopen via onderstaande link:

KELTISCHE SYMBOLEN

HELP DE AARDEHelp ons met
de Aarde te helpen!


Voor elk lid dat een upgraded lidmaatschap betaalt, doneert de New Order of Druids automatisch 5 € aan de Nature Conservancy @ nature.org om zo te helpen bij het beschermen van de natuur en alle leven over de ganse wereld! Door uw lidmaatschap te upgraden, helpt u niet enkel ons, maar ook de Aarde!!

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HOE U KAN HELPEN


The New Order of Druids is affiliated with


Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo