Ik kan niet inloggen op de website.

0

Als je problemen ondervindt met het inloggen, kan dit door verschillende redenen worden veroorzaakt. De meest voorkomende redenen en hun oplossingen vind je hieronder:

1. Heb je reeds een account op onze website? Zoniet, kan je die gratis aanmaken door hier te klikken.

2. Heb je je account geactiveerd nadat je lid geworden bent op onze website? Wanneer je je account registreerde, heb je een e-mail ontvangen met daarin een activatielink. Als je er nog niet op geklikt hebt, dien je dit zo snel mogelijk te doen. Als je de e-mail kwijt bent, is dat geen probleem, want er wordt automatisch een nieuwe activatielink naar je gestuurd wanneer je probeert in te loggen. Als je de activatiemail niet hebt ontvangen, controleer dan je spambox. Als je je e-mail adres fout hebt geschreven in het registratieformulier, zal de activatiemail je natuurlijk niet kunnen bereiken.

3. Heb je je gebruikersnaam (of e-mail adres) en paswoord correct ingevoerd? Vergeet niet dat zowel gebruikersnaam als paswoord hoofdlettergevoelig zijn. Als je paswoord bv. "Paswoord" is met hoofdletter P, dan zal "paswoord" met kleine letter p niet worden aanvaard.

4. Als je je gebruikersnaam en/of paswoord niet meer weet, klik dan op de "Paswoord vergeten?" link onderaan de inlogvelden. Je zal een e-mail ontvangen met verdere instructies om terug toegang te krijgen tot je account. Als je deze e-mail niet hebt ontvangen na een uur, controleer dan je spambox.

5. Bevat je gebruikersnaam een spatie? Het systeem staat dit niet langer toe, dus klik dan hier voor verdere instructies.

Als niets van bovenstaande een oplossing biedt voor je inlogprobleem, dan kan je ons contacteren.