Hoe verander ik mijn paswoord?

0

Om je paswoord (of wachtwoord) te veranderen, volg je deze stappen:

1.Ga naar "Mijn Account" en dan naar "Account Instellingen".

2. In de tab "Privaat" geef je je nieuw paswoord in bij de velden "Wachtwoord" en "Bevestig wachtwoord". Geef daaronder je oude wachtwoord in.

3. Klik op "Wijzigen" om je aanpassingen op te slaan.

Als het systeem je een foutmelding geeft, is het mogelijk dat er ergens not een veld is dat je nog moet invullen. Controleer de verschillende tabs om te zien of er nog verplichte velden zijn die nog niet ingevuld werden.