Sponsored Links

Druïdenschool & Cursussen

In principe zal het Druïdenschool systeem je automatisch inloggen wanneer je ingelogd bent op de website zelf. Indien, voor welke reden dan ook, je merkt dat je niet ingelogd bent, kan je dit manueel doen met je gewone gebruikersnaam en paswoord.

Als ook dat niet werkt, is er mogelijk een probleem met de gebruikersnaam. Als je gebruikersnaam een spatie of speciale karakters bevat, zal de Druïdenschool dit niet aanvaarden en je account niet kunnen importeren in het systeem. In dat geval dien je contact met ons op te nemen via de Support Helpdesk, zodat we de spaties en/of speciale karakters kunnen verwijderen uit je gebruikersnaam.

on dinsdag augustus 22 by Super User

De beschikbare talen van de Druïdenschool zijn Engels en Nederlands. Als je de Druïdenschool in de verkeerde taal te zien krijgt, kan je dit veranderen door naar de Druïdenschool te gaan.

Rechts bovenaan de pagina, naast de plaats waar je naam vermeld staat, vind je een icoon met drie horizontale lijnen. Als je daarop klikt, zal de huidige taal verschijnen. Wanneer je op de taal klikt, kan je die veranderen naar een andere beschikbare taal.

on zondag augustus 27 by Super User

Als je nieuw bent op onze website en Druïdenschool, kan je best gaan naar de menu "Druïdenschool" en dan naar "Van start gaan". Hier krijg je stap-voor-stap uitleg en meer informatie over hoe de Druïdenschool werkt.

Om je in te schrijven op een cursus, kan je ook volgende stappen doen:

 1. Ga naar "Druïdenschool" en dan naar "Cursussen Lijst".
 1. Selecteer welke cursus je wil volgen en klik op INSCHRIJVEN.
 1. Vul het formulier in.
 1. Je krijgt nu een e-mail met instructies, inclusief een aanmeldingssleutel.
 1. Ga terug naar de cursus en vul de aanmeldingssleutel in, waarna je toegang hebt tot de cursus
 1. Wanneer je vervolgens naar "Mijn Cursussen" gaat in de Druïdenschool, zal je een overzicht vinden van de cursus waar je nu toegang toe hebt (of meerdere cursussen als je ingeschreven bent op meer dan één cursus). Je kan gewoon klikken op de cursus om er toegang toe te krijgen.
on dinsdag augustus 22 by Super User

Als je naar de Druïdenschool gaat, krijg je automatisch een pagina te zien met een overzicht van de cursussen waar je toegang toe hebt. Je kan vervolgens op de cursus klikken waar je naartoe wil gaan. 

on dinsdag augustus 22 by Super User

Volg deze stappen:

 1. Ga naar de cursus, en scroll naar beneden tot aan de les waar je een taak in wil uploaden. Klik op de link van deze les.
 2. Klik vervolgens op "Taak uploaden", waarna je bestanden van je taak kan uploaden of je tekst online kan schrijven.
 3. Klik op "Verzenden" en je bent klaar.
on dinsdag augustus 22 by Super User

Dit is enkel mogelijk voor de cursussen waarin een logboek (oftewel "journal") gebruikt wordt. Als dit gebruikt wordt, zal je een link vinden naar het logboek (of instructies waar die link te vinden is). Klik op de link om te schrijven in je logboek.

on dinsdag augustus 22 by Super User

Als je alle taken binnen een lessenblok hebt afgewerkt, dient je mentor deze eerst punten te geven en het lessenblok op "compleet" te zetten, voordat je toegang krijgt tot het volgende lessenblok. Je mentor krijgt in principe een automatische melding wanneer je een taak hebt afgewerkt. Als je je mentor toch wil laten weten dat je klaar bent om aan je volgend lessenblok te beginnen, kan je dit doen als volgt:

 1. Zoek de naam van je mentor op.
 2. Ga naar "Mijn Profiel" > "Communicatie" > "Vind meer leden". Dan zoek je de naam van je mentor opnieuw op.
 3. Open de profielpagina van de account van je mentor, en zend hem via daar een privébericht?

Een alternatieve methode is dat je naar je messenger gaat, een nieuw bericht aanmaakt en daarin de naam van je mentor opzoekt in de lijst van leden.

on dinsdag augustus 22 by Super User

Voor een overzicht van punten, ga je naar je cursus, en klik je daar op "Mijn Punten" in het Hoofdmenu in de linkerkolom.

on dinsdag augustus 22 by Super User

Ga als volgt te werk:

 1. Ga naar je cursus, en klik op "Mijn Mentor".
 2. Je zal nu een lijst vinden van alle studenten in de groep van je mentor. Daarboven staat de naam van je mentor vermeld. Je kan ook de selectie naar "mentor" veranderen zodat je enkel je mentor's name te zien krijgt.

Merk op: dit geldt niet voor cursussen waar geen mentor wordt toegewezen.

gettingstarted 7c mentor

on dinsdag augustus 22 by Super User

Om de toegangssleutel (enrolment key) terug op te vragen, dien je opnieuw hetzelfde formulier in te vullen zoals toen je je voor het eerst inschreef voor die cursus. In het formulier kan je best vermelden dat je de toegangssleutel verloren bent. De toegangssleutel zal dan in een e-mail naar je toegestuurd worden.

on dinsdag augustus 22 by Super User

Om een mentor toegewezen te krijgen, dien je je opnieuw in te schrijven in de cursus met een andere toegangssleutel. Als je al begonnen was in de cursus als een gratis lid, zal je je vorige taken ook moeten uploaden ter evaluatie.

Om je in te schrijven, doe je in principe hetzelfde als wanneer je dit deed als een gratis lid:

 1. Ga naar "Druïdenschool" en naar "Lijst van Cursussen".
 1. Ga naar de cursus waar je je op wil inschrijven met mentor (bv. Bardische Cursus).
 1. In de tekst die dan verschijnt, klik je op "Inschrijven op de Bardische Cursus (met mentor)".
 1. Vul het formulier in.
 1. Je ontvangt een email met verdere instructies, alsook je nieuwe toegangssleutel.
 1. Eenmaal je de instructies in de email hebt gevolgd, zal er zo spoedig mogelijk een mentor worden toegewezen door de Druïdenschool Administratie.
on dinsdag augustus 22 by Super User

Je kan een digitale cursuscertificaat aanvragen als je de desbetreffende cursus hebt vervolledigd. Je vindt dit onder "Cursus Diploma's", een submenu in de Student Services menu.

Gedrukte cursuscertificaten zijn enkel beschikbaar voor onze Upgraded Leden, en kunnen aangevraagd worden via dezelfde menulink.

on dinsdag augustus 22 by Super User

Een digitaal cursuscertificaat is kosteloos voor alle leden.

Gedrukte cursuscertificaten zijn eveneens kosteloos, maar enkel beschikbaar voor Upgraded leden.

on dinsdag augustus 22 by Super User

De Druïdenschool software kan niet automatisch je profielfoto/avatar importeren van de website. Als je je profielfoto ook in de Druïdenschool wil gebruiken, dien je naar je account instellingen te gaan en deze daar te uploaden.

on dinsdag augustus 22 by Super User


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo