Sponsored Links

Upgraded Lidmaatschap


 
Waarom je account upgraden? | Druïdenschool Cursussen met mentor? | Bijdrage aan het milieu 

Hoe werkt het?
 | Hoeveel kost het? | Kortingen voor familieleden | Stap voor Stap instructies


button-upgrade-now-nl

DIENSTEN
Je persoonlijk NOD Profiel
Je NOD Lidkaart
Je Prikbord & Nieuwsoverzicht
Cirkel Forums
Private Messenger
Standaard Cursussen (zonder mentor)
Standaard Cursussen (met mentor)
Specialisatie Cursussen met mentor
Plaatsingsexamen
Digitale Cursus Certificaten
Gedrukte Cursus Certificaten
Oran Mór - Keltische E-Zine
Favoriete Pagina's
Uitgebreide Database
Start een lokale Nemeton
1 jaar Upgrade
2 jaar Upgrade
  
 
  
GRATIS ACCOUNT
Levenslang Gratis
Levenslang Gratis
membership-small-free-nl
UPGRADED ACCOUNT
29,95 €
49,95 €
membership-small-upgraded


Zie hoeveel 29,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.
Zie hoeveel 49,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.

WAAROM UPGRADEN

Het Upgraded lidmaatschap is beschikbaar aan een redelijke prijs, en geeft je toegang tot additionele services; zoals je kan zien in de vergelikingstabel hiernaast. Zo ontvang je per post een lidkaart, en ook een introductieboekje wanneer je voor het eerst een upgrade van je account doet. Deze worden wel slechts één keer per maand aangemaakt en verstuurd.

Bij de New Order of Druids hechten we waarde aan het idee dat aan wijsheid geen prijskaartje kan hangen, en dat de mogelijkheid tot persoonlijke groei niet gelimiteerd mag worden door uw financiën. Daarom bieden we een GRATIS lidmaatschap aan dat ten allen tijde toegang verschaft tot de gespreksforums en de standaard cursussen van onze online Druïdenschool. Het in leven houden van zulk een vereniging kost echter geld, en om deze service gratis te houden, dienen we een bron van inkomsten te genereren die elk jaar opnieuw de jaarlijkse kosten kan dekken.


CURSUSSEN MET MENTOR

We bieden reeds al onze standaard cursussen gratis aan (Bardisch, Ovaat en Druïdencursus), maar als Upgraded Lid kan je ook een mentor verkrijgen die je begeleidt doorheen de cursus. Je zal dan worden doorverwezen naar ons uitgebreid college systeem, waar je je taken kan uploaden en gepersonaliseerde beoordelingen ontvangt van je mentor.

Als Upgraded Lid kan je ook de Gevorderde Cursussen volgen (afhankelijk van welke cursussen je reeds voltooid hebt), alsook met de begeleiding van een mentor!

Bovendien kan je ook deelnemen aan het Plaatsingsexamen, waarbij je een examen kan afleggen om bv. de Bardische cursus over te slaan en meteen aan de Ovatencursus te beginnen. Tenslotte kan je ook een certificaat aanvragen voor vervolledigde cursussen, dewelke zal worden verstuurd per gewone post.BIJDRAGE AAN HET MILIEU

Als een natuurgerichte spirituele organisatie, proberen wij onze bijdrage te leveren aan het beschermen en verbeteren van het milieu. En door je account te upgraden, kan je ook je steentje bijdragen!

Voor elk upgraded lidmaatschap, doneren wij 5 euro aan de Nature Conservancy op Nature.org! Dit betekent dat, elke keer je voor een jaar een upgrade betaalt, doneren wij 5 euro; betaal je voor een upgrade van 2 jaar, doneren wij 10 euro (5 euro voor elk jaar). Neem zeker eens een kijkje op de website van de Nature Conservancy om te zien wat ze allemaal doen voor het milieu!

Meer informatie over ons natuur-donatie programma vind je ook terug op deze website:
http://support.nature.org/goto/neworderofdruids HOE WERKT HET?

Upgraden is een eenvoudige procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt. Hieronder vindt u de stap voor stap instructies.


JE ACCOUNT UPGRADEN

Om je account te upgraden, klik je de NU UPGRADEN link bovenaan.

Op het volgende scherm, zal je de keuze worden aangeboden van verschillende upgrade mogelijkheden. Je kan kiezen tussen 1 en 2 jaar. Je zal ook kortings-opties zien, dewelke je kan negeren tenzij je hiervoor in aanmerking komt (zie onderaan voor meer informatie).

Eenmaal je voor een upgrade gekozen hebt, kan je kiezen hoe je wil betalen. Er zijn twee mogelijkheden: Paypal of Offline Betalen. Als je een Paypal account hebt, kan je deze optie kiezen. Als je geen Paypal hebt, maar wel een kredietkaart, kan je ook deze optie kiezen aangezien je de mogelijkheid hebt om dan alsnog met kredietkaart te betalen, zonder dat je een Paypal account hoeft aan te maken. Heb je geen Paypal en geen kredietkaart, kies dan Offline Betalen, en dan verschijnen er instructies over hoe te betalen met bankoverschrijving. Eenmaal je betaling doorgevoerd is, zou je upgrade onmiddellijk geactiveerd moeten worden, maar neem er nota van dat bij Offline Betalen, je account pas geactiveerd zal worden nadat we je betaling ontvangen en geverifieerd hebben.


PRIJZEN

We trachten de prijzen economisch te houden, want het is niet onze bedoeling om hieruit grote winsten te halen, maar wel om onze kosten te dekken. Indien je ervoor kiest om te upgraden voor twee jaar, zal je een redelijke korting worden toegestaan, zoals je hieronder kan zien in de tabel. Je zal er ook de kortingsprijzen zien voor gezinsleden, zie onderaan om te weten te komen wie hiervoor in aanmerking komt.
Alle bedragen zijn in euro, indien je deze wil omrekenen naar een andere munteenheid, kan je dit doen aan de hand van de munteenheid converter in de linkerkolom van deze pagina. Gelieve er nota van te nemen dat betaalde lidgelden niet kunnen worden teruggevorderd!

 UPGRADE PLAN
1 jaar Upgraded Lidmaatschap
2 jaar Upgraded Lidmaatschap
1 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
2 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
LIDGELD
€ 29.95
€ 49.95
€ 14.95
€ 24.95
JOUW KORTING
 --
€ 10
€ 15
€ 35

 

button-upgrade-now-nl

 
FAMILIE KORTING


Familieleden van NOD leden hebben recht op een korting op het upgraded lidmaatschap, als zij ook hun lidmaatschap wensen te upgraden. NOD leden die upgraden via de familiekorting hebben ook toegang tot alle services en faciliteiten van upgraded leden, en ontvangen ook een NOD lidkaart via de post. Er wordt echter slechts één introductieboekje (voor upgraded leden die voor de eerste keer upgraden) verstuurd per familie.

Het familielid dient op hetzelfde adres te wonen als het andere NOD lid om van deze korting te kunnen genieten! De korting is enkel beschikbaar voor familieleden van een lid van NOD dat reeds een upgraded lidmaatschap heeft aangegaan (en dus niet via familiekorting).

Gebruik de Familiekorting Upgrade ENKEL wanneer je hiervoor wel degelijk in aanmerking komt! Misbruik van deze optie om zo toegang te krijgen tot onze Upgraded diensten aan een goedkopere prijs, heeft als gevolg dat uw account en toegangzal worden gedeactiveerd! Eenmaal je upgraded lidmaatschap geactiveerd is, hetzij manueel of automatisch, kunnen er geen terugbetalingen meer gebeuren van uw lidgeld! U dient dan het resterende bedrag te betalen van een normaal lidmaatschap, of u verliest uw geld en uw upgrade volledig.

Nota betreffende familiekorting: De naam van het Upgraded familielid dient te zijn ingevuld in het veld "Familielid", dat je kan terugvinden in de "Privaat Info" tab!

Als u in aanmerking komt voor de familiekorting, en u hebt de voorwaarden hierboven gelezen en begrepen,
KLIK HIER voor toegang tot de beschikbare upgrades met familiekorting.

 


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo