Sponsored Links

De diensten van deze website worden mogelijk gemaakt door tijd, werk en donaties van de leden van N.O.D.

Bijdragen zijn welkom van hen die vrijwillig dit internationaal werk willen steunen.

Lees meer

Stap voor stap beschrijving van de upgrade procedure

Onderaan vind je een stap voor stap overzicht over hoe het werkt om je account te upgraden. Je zal merken dat dit een vrij eenvoudige en snelle procedure is

1. Klik de "Nu Upgraden" knop!


2. Selecteer de upgrade van je keuze.

Je zal een keuze van "Upgrade Plans" te zien krijgen. De standaard is die van 1 jaar voor 29,95 EUR, maar je kan ook kiezen voor 2 jaar voor de prijs van 49.95 EUR (dat betekent een algemene korting van 10 EUR). Normaalgezien kies je dus tussen 1 of 2 jaar.

De twee upgrade plans onderaan (ook voor 1 en 2 jaar upgrade) zijn beschikbaar aan een Familiekorting, maar ENKEL EN ALLEEN indien je een gezinslid hebt dat op hetzelfde adres woont, en reeds voor een volledige upgrade betaald heeft. Er zal je gevraagd worden om de specifieke naam van dit gezinslid op te geven voor controle. Indien je niet in aanmerking komt voor een Familiekorting, kies die specifieke upgrades dan niet - misbruik van de Familiekorting zal worden tegengegaan!

Nota voor Familiekorting: De naam van het upgraded gezinslid moet ingevuld zijn in het "Gezinslid" veld van je profiel, dat je kzan vinden in de "Privaat Info" tab!

Eenmaal je je upgrade plan gekozen hebt, selecteer je dit en klik je "Upgrad" onderaan.


3. Je Invoice Adres toevoegen of aanpassen.

Er zal je gevraagd worden om je Invoice Adres aan te passen of toe te voegen. Als je reeds je thuisadres hebt ingevuld in de "Privaat Info" tab van je profiel, dan zou het hier moeten verschijnen. Vervolledig de velden waar nodig, en klik "Bewaren".


Eenmaal je Invoice adres vervolledigd is, krijg je een scherm waar je het te betalen totaalbedrag ziet en voor welke upgrade, met het door jou opgegeven Invoice adres.



4. Kies hoe je wil betalen.

Onderaan je Invoice, zal je twee knoppen terugvinden:
  * PAY NOW (Visa/Master Card) (Nu Betalen)
  * PAY OFFLINE (Offline Betalen)

Je kan "PAY NOW" klikken als je van plan bent te betalen met kredietkaart (Visa, Mastercard, ...) of met Paypal. ALs je een kredietkaart hebt maar geen Paypal account, kan je nog steeds je betaling doorvoeren zonder een Paypal account aan te moeten maken.

Heb  je geen Paypal of kredietkaart, dien je "PAY OFFLINE" te klikken. Je krijgt dan een scherm met de bankinformatie die nodig is om een overschrijving uit te voeren via de bank. Dit betekent dat je account niet automatisch geactiveerd zal worden, dit zal manueel gebeuren van zodra wij je betaling volledig ontvangen hebben. Aangezien er geen bijkomende stappen zijn in dat geval, zijn onderstaande stappen bedoeld voor zij die betalen met kredietkaart of Paypal.


5.. Betalen met Paypal of kredietkaart

Eenmaal je "PAY NOW" geklikt hebt, zal je worden doorgestuurd naar de website van Paypal. Er zal je gevraagd worden om in te loggen op je Paypal account. Als je WEL een Paypal account hebt, is het nu de moment om dit te doen. Heb je GEEN Paypal account, ga dan naar de link onderaan links, waar je je betaling met kredietkaart kan uitvoeren zonder Paypal account te hebben of aan te maken.


Volg gewoon de instructies om je betaling uit te voeren. Eenmaal je betaling is doorgevoerd, zal je een bericht zien dat zegt dat je terug naar onze website wordt doorgestuurd in 5 seconden. Gelieve er nota van te nemen dat het soms langer kan duren dan 5 seconden, vooraleer je terug onze website ziet verschijnen.


6. Je upgrade vervolledigen

Eenmaal je terug op onze website zit, zou je de boodschap moeten zien dat je betaling doorgevoerd is en je upgrade actief is. Niettemin is het heel belangrijk om dan eerst uit te loggen en dan opnieuw in te loggen op onze website om volledige toegang te hebben tot je upgrade!


Eenmaal je uitgelogd en ingelogd hebt, kan je je upgraded account beginnen gebruiken!


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo