nemetons-nl

nodcast-nl

join-nl

Sponsored Links

Upgraded Lidmaatschap


 
Waarom je account upgraden? | Druïdenschool Cursussen met mentor? | Bijdrage aan het milieu 

Hoe werkt het?
 | Hoeveel kost het? | Kortingen voor familieleden | Stap voor Stap instructies


button-upgrade-now-nl

DIENSTEN
Je persoonlijk NOD Profiel
Je NOD Lidkaart
Je Prikbord & Nieuwsoverzicht
Cirkel Forums
Private Messenger
Standaard Cursussen (zonder mentor)
Standaard Cursussen (met mentor)
Specialisatie Cursussen met mentor
Plaatsingsexamen
Digitale Cursus Certificaten
Gedrukte Cursus Certificaten
Oran Mór - Keltische E-Zine
Favoriete Pagina's
Uitgebreide Database
Start een lokale Nemeton
1 jaar Upgrade
2 jaar Upgrade
  
 
  
GRATIS ACCOUNT
Levenslang Gratis
Levenslang Gratis
membership-small-free-nl
UPGRADED ACCOUNT
29,95 €
49,95 €
membership-small-upgraded


Zie hoeveel 29,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.
Zie hoeveel 49,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.

WAAROM UPGRADEN

Het Upgraded lidmaatschap is beschikbaar aan een redelijke prijs, en geeft je toegang tot additionele services; zoals je kan zien in de vergelikingstabel hiernaast. Zo ontvang je per post een lidkaart, en ook een introductieboekje wanneer je voor het eerst een upgrade van je account doet. Deze worden wel slechts één keer per maand aangemaakt en verstuurd.

Bij de New Order of Druids hechten we waarde aan het idee dat aan wijsheid geen prijskaartje kan hangen, en dat de mogelijkheid tot persoonlijke groei niet gelimiteerd mag worden door uw financiën. Daarom bieden we een GRATIS lidmaatschap aan dat ten allen tijde toegang verschaft tot de gespreksforums en de standaard cursussen van onze online Druïdenschool. Het in leven houden van zulk een vereniging kost echter geld, en om deze service gratis te houden, dienen we een bron van inkomsten te genereren die elk jaar opnieuw de jaarlijkse kosten kan dekken.


CURSUSSEN MET MENTOR

We bieden reeds al onze standaard cursussen gratis aan (Bardisch, Ovaat en Druïdencursus), maar als Upgraded Lid kan je ook een mentor verkrijgen die je begeleidt doorheen de cursus. Je zal dan worden doorverwezen naar ons uitgebreid college systeem, waar je je taken kan uploaden en gepersonaliseerde beoordelingen ontvangt van je mentor.

Als Upgraded Lid kan je ook de Gevorderde Cursussen volgen (afhankelijk van welke cursussen je reeds voltooid hebt), alsook met de begeleiding van een mentor!

Bovendien kan je ook deelnemen aan het Plaatsingsexamen, waarbij je een examen kan afleggen om bv. de Bardische cursus over te slaan en meteen aan de Ovatencursus te beginnen. Tenslotte kan je ook een certificaat aanvragen voor vervolledigde cursussen, dewelke zal worden verstuurd per gewone post.BIJDRAGE AAN HET MILIEU

Als een natuurgerichte spirituele organisatie, proberen wij onze bijdrage te leveren aan het beschermen en verbeteren van het milieu. En door je account te upgraden, kan je ook je steentje bijdragen!

Voor elk upgraded lidmaatschap, doneren wij 5 euro aan de Nature Conservancy op Nature.org! Dit betekent dat, elke keer je voor een jaar een upgrade betaalt, doneren wij 5 euro; betaal je voor een upgrade van 2 jaar, doneren wij 10 euro (5 euro voor elk jaar). Neem zeker eens een kijkje op de website van de Nature Conservancy om te zien wat ze allemaal doen voor het milieu!

Meer informatie over ons natuur-donatie programma vind je ook terug op deze link.HOE WERKT HET?

Upgraden is een eenvoudige procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt. Hieronder vindt u de stap voor stap instructies.


JE ACCOUNT UPGRADEN

Om je account te upgraden, klik je de NU UPGRADEN link bovenaan.

Op het volgende scherm, zal je de keuze worden aangeboden van verschillende upgrade mogelijkheden. Je kan kiezen tussen 1 en 2 jaar. Je zal ook kortings-opties zien, dewelke je kan negeren tenzij je hiervoor in aanmerking komt (zie onderaan voor meer informatie).

Eenmaal je voor een upgrade gekozen hebt, kan je kiezen hoe je wil betalen. Er zijn twee mogelijkheden: Paypal of Offline Betalen. Als je een Paypal account hebt, kan je deze optie kiezen. Als je geen Paypal hebt, maar wel een kredietkaart, kan je ook deze optie kiezen aangezien je de mogelijkheid hebt om dan alsnog met kredietkaart te betalen, zonder dat je een Paypal account hoeft aan te maken. Heb je geen Paypal en geen kredietkaart, kies dan Offline Betalen, en dan verschijnen er instructies over hoe te betalen met bankoverschrijving. Eenmaal je betaling doorgevoerd is, zou je upgrade onmiddellijk geactiveerd moeten worden, maar neem er nota van dat bij Offline Betalen, je account pas geactiveerd zal worden nadat we je betaling ontvangen en geverifieerd hebben.


PRIJZEN

We trachten de prijzen economisch te houden, want het is niet onze bedoeling om hieruit grote winsten te halen, maar wel om onze kosten te dekken. Indien je ervoor kiest om te upgraden voor twee jaar, zal je een redelijke korting worden toegestaan, zoals je hieronder kan zien in de tabel. Je zal er ook de kortingsprijzen zien voor gezinsleden, zie onderaan om te weten te komen wie hiervoor in aanmerking komt.
Alle bedragen zijn in euro, indien je deze wil omrekenen naar een andere munteenheid, kan je dit doen aan de hand van de munteenheid converter in de linkerkolom van deze pagina. Gelieve er nota van te nemen dat betaalde lidgelden niet kunnen worden teruggevorderd!

 UPGRADE PLAN
1 jaar Upgraded Lidmaatschap
2 jaar Upgraded Lidmaatschap
1 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
2 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
LIDGELD
€ 29.95
€ 49.95
€ 14.95
€ 24.95
JOUW KORTING
 --
€ 10
€ 15
€ 35

 

button-upgrade-now-nl

 
FAMILIE KORTING


Familieleden van NOD leden hebben recht op een korting op het upgraded lidmaatschap, als zij ook hun lidmaatschap wensen te upgraden. NOD leden die upgraden via de familiekorting hebben ook toegang tot alle services en faciliteiten van upgraded leden, en ontvangen ook een NOD lidkaart via de post. Er wordt echter slechts één introductieboekje (voor upgraded leden die voor de eerste keer upgraden) verstuurd per familie.

Het familielid dient op hetzelfde adres te wonen als het andere NOD lid om van deze korting te kunnen genieten! De korting is enkel beschikbaar voor familieleden van een lid van NOD dat reeds een upgraded lidmaatschap heeft aangegaan (en dus niet via familiekorting).

Gebruik de Familiekorting Upgrade ENKEL wanneer je hiervoor wel degelijk in aanmerking komt! Misbruik van deze optie om zo toegang te krijgen tot onze Upgraded diensten aan een goedkopere prijs, heeft als gevolg dat uw account en toegangzal worden gedeactiveerd! Eenmaal je upgraded lidmaatschap geactiveerd is, hetzij manueel of automatisch, kunnen er geen terugbetalingen meer gebeuren van uw lidgeld! U dient dan het resterende bedrag te betalen van een normaal lidmaatschap, of u verliest uw geld en uw upgrade volledig.

Nota betreffende familiekorting: De naam van het Upgraded familielid dient te zijn ingevuld in het veld "Familielid", dat je kan terugvinden in de "Privaat Info" tab!

Als u in aanmerking komt voor de familiekorting, en u hebt de voorwaarden hierboven gelezen en begrepen,
KLIK HIER voor toegang tot de beschikbare upgrades met familiekorting.

 

Recent Nieuws

Website nu ook in mobiele versie

maandag 10 juni 2019

De website van de New Order of Druids is nu geoptimaliseerd voor mobiele toegang. Dit wil zeggen dat bezoekers die onze website willen bekijken op een smartphone, de website zullen kunnen navigeren en gebruiken op een meer gebruiksvriendelijke manier. Wanneer je de website raadpleegt op een smartphone, zal je automatisch worden doorgestuurd naar m.druidcircle.org en naar de mobiele layout van de website. Helemaal onderaan elke pagina vind je een link om te switchen naar "desktop versie", voor in geval je gewone layout van onze website toch beter werkt op je toestel.

De meeste functies van onze website zijn nu ook beschilbaar in de mobiele versie, zoals accountregistratie, profiel, prikbord, enz. Andere gedeelten van de website, zoals de forums, privéberichten en de Druïdenschool, zijn eveneens toegankelijk via een smartphone, maar hun pagina's kunnen mogelijk niet altijd even optimaal getoond worden. Afhankelijk van welk gedeelte van de website je probeert te raadplegen, kan het zijn dat je je mobiel toestel beter horizontaal houdt, en in andere gevallen dan weer beter verticaal. Als een pagina niet goed verschijnt zowel horizontaal als verticaal, is het alsnog aangeraden om deze te raadplegen op een gewone laptop of desktop computer.

Aangezien er zoveel verschillende smartphone merken en modellen bestaan, met allemaal verschillende schermgroottes, alsook verschillende operating systems, browsers en persoonlijke instellingen, is het onmogelijk voor ons om te garanderen dat de mobiele versie van onze website optimaal ingesteld is om op al deze toestellen te worden weergegeven. Niettemin hopen we dat onze nieuwe mobiele website optimaal ingesteld is voor de meeste van de momenteel gebruikelijke smartphone modellen.

Steun NOD via je aankopen bij Makro

maandag 11 maart 2019

Als je al eens inkopen doet bij Makro, kan je vanaf heden de New Order of Druids op een eenvoudige manier financieel ondersteunen. Via "Leuk Steuntje" kan je ons immers als voorkeursvereniging opgeven. 3% van je aankoopbedrag(en) worden dan door Makro aan ons gedoneerd, waarmee wij dan weer aankopen voor de vzw bij Makro kunnen doen.

Het is heel eenvoudig om de New Order of Druids als voorkeursvereniging op te geven:

1. Ga naar https://www.leuksteuntje.be/
2. Klik op "ik ben een sympathisant", en vervolgens op "ik wil een vereniging steunen".
3. Log in op je eigen Makro-account (als je die nog niet hebt, kan je die meteen registreren)
4. Klik links op "Leuk Steuntje".
5. Zoek op vereniging met naam "New Order of Druids" en bevestig.

Vanaf dan zal 3% van het bedrag van de aankopen geregistreerd op jouw Makro-kaart worden overgemaakt naar de Makro-account van de New Order of Druids. Jij betaalt in geen geval extra kosten, en je kan dus op die manier onze vereniging kosteloos financieel steunen. Als je nog geen klant bent bij Makro en je wenst dit te worden, kan je een Makro-kaart aanvragen (ook als particulier) en deze procedure vervolgens alsnog doorlopen. Het spreekt voor zich dat wij niet te zien krijgen welke persoonlijke aankopen je hebt gedaan. Je kan ook eender wanneer ons terug verwijderen als voorkeursvereniging en/of een andere vereniging kiezen (die bij Makro geregistreerd is).

We geven deze informatie mee voor onze leden die al eens aankopen doen bij Makro, en wensen onze vzw op deze manier te steunen. Wij willen niemand zich verplicht doen voelen om dit te doen voor ons, en respecteren ten volle je beslissing als je dit niet kan of wenst te doen.


Ovaten Jongerencursus + boek nu in het Nederlands beschikbaar!

woensdag 30 januari 2019

We zijn verheugd te mogen aankondigen dat de Ovaten Jongerencursus (Ovate Youth Course) vanaf heden ook beschikbaar is in het Nederlands!

Deze cursus volgt op de Bardische Jongerencursus (Bardic Youth Course), die reeds verschillende jaren in het Nederlands beschikbaar was. Je dient deze cursus eerst voltooid te hebben om toegang te krijgen tot de Ovaten Jongerencursus. Indien je de Bardische Jongerencursus reeds voltooid had, en je wil je graag inschrijven voor de Ovaten Jongerencursus, dan vind je de toegangssleutel hiervoor in de laatste lessenblok van de voltooide cursus in de Druïdenschool. Indien je hier geen toegang (meer) toe hebt, of je hebt deze cursus langer geleden voltooid in de vorige versie van de software, neem dan contact op met de College Coordinator. Deze zal dan nagaan of je de cursus inderdaad hebt voltooid, en zoja, je de toegangssleutel voor de Ovaten Jongerencursus doorsturen.

Je kan de Nederlandstalige cursus terugvinden door naar het menu "Druïdenschool" te gaan, en vervolgens door te klikken naar de lijst van Nederlandstalige cursussen. Toegang tot deze cursus is gratis voor alle leden, inclusief mentor. De cursus is gericht op kinderen en jongeren, maar is ook beschikbaar voor volwassenen.

Tevens is de Nederlandstalige cursus ook beschikbaar in boekvorm, met de titel "Wandelen met Bomen". Het is niet verplicht dit boek aan te kopen om de cursus te kunnen volgen, en het is evenmin verplicht de cursus te volgen om het boek te kunnen kopen. Dit boek is beschikbaar op onze online boekenshop aan de prijs van € 12 (excl. verzendkosten).

Je kan het boek aankopen via deze link:
http://www.lulu.com/shop/new-order-of-druids/wandelen-met-bomen/paperback/product-23941701.html

Het boek is tevens verkrijgbaar op de maandelijkse bijeenkomsten van de Nervii Nemeton te Antwerpen. Dit tevens aan dezelfde prijs van 12 €. Het agenda van de bijeenkomsten vind je op deze website:
http://nervii.druidcircle.net/mothergrove/


NOD op Instagram

donderdag 04 mei 2017

instagramVanaf nu kan je de New Order of Druids ook volgen op Instagram!

Je kan onze Instagram pagina vinden op deze link:
https://www.instagram.com/neworderdruid/

Registratieproblemen opgelost

donderdag 06 april 2017

Enkele dagen geleden hebben we gemeld dat er problemen waren met nieuwe leden die zich hadden geregistreerd en nadien niet konden inloggen.

We laten u graag weten dat dit probleem nu opgelost is. Nieuwe leden die zich registreren zouden terug normaal moeten kunnen inloggen nadat ze hun registratie voltooid hebben.

Als je toch nog problemen ondervindt met het inloggen, aarzel dan niet ons te contacteren.

BOEK
Keltische Symbolen


De Kelten kenden een groot aantal symbolen, zoals de triskel, de triquetra, het Keltische kruis, en nog veel meer. Maar wat betekenen die symbolen? En welke symboliek zagen de Kelten in de natuur, de bomen, de dieren, en bepaalde magische voorwerpen?

Keltische Symbolen

In dit boek ontdek je hoe rijk aan symbolen de Keltische cultuur, geschiedenis en spiritualiteit wel is, en wat nu precies de betekenis is van al die symbolen. Je kan dit boek aankopen via onderstaande link:

KELTISCHE SYMBOLEN

HELP DE AARDEHelp ons met
de Aarde te helpen!


Voor elk lid dat een upgraded lidmaatschap betaalt, doneert de New Order of Druids automatisch 5 € aan de Nature Conservancy @ nature.org om zo te helpen bij het beschermen van de natuur en alle leven over de ganse wereld! Door uw lidmaatschap te upgraden, helpt u niet enkel ons, maar ook de Aarde!!

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HOE U KAN HELPEN


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo