nemetons-nl

nodcast-nl

join-nl

Sponsored Links

Upgraded Lidmaatschap


 
Waarom je account upgraden? | Druïdenschool Cursussen met mentor? | Bijdrage aan het milieu 

Hoe werkt het?
 | Hoeveel kost het? | Kortingen voor familieleden | Stap voor Stap instructies


button-upgrade-now-nl

DIENSTEN
Je persoonlijk NOD Profiel
Je NOD Lidkaart
Je Prikbord & Nieuwsoverzicht
Cirkel Forums
Private Messenger
Standaard Cursussen (zonder mentor)
Standaard Cursussen (met mentor)
Specialisatie Cursussen met mentor
Plaatsingsexamen
Digitale Cursus Certificaten
Gedrukte Cursus Certificaten
Oran Mór - Keltische E-Zine
Favoriete Pagina's
Uitgebreide Database
Start een lokale Nemeton
1 jaar Upgrade
2 jaar Upgrade
  
 
  
GRATIS ACCOUNT
Levenslang Gratis
Levenslang Gratis
membership-small-free-nl
UPGRADED ACCOUNT
29,95 €
49,95 €
membership-small-upgraded


Zie hoeveel 29,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.
Zie hoeveel 49,95 € is in GBPUSDCADAUD of bezoek XE.com voor andere wisselkoersen.

WAAROM UPGRADEN

Het Upgraded lidmaatschap is beschikbaar aan een redelijke prijs, en geeft je toegang tot additionele services; zoals je kan zien in de vergelikingstabel hiernaast. Zo ontvang je per post een lidkaart, en ook een introductieboekje wanneer je voor het eerst een upgrade van je account doet. Deze worden wel slechts één keer per maand aangemaakt en verstuurd.

Bij de New Order of Druids hechten we waarde aan het idee dat aan wijsheid geen prijskaartje kan hangen, en dat de mogelijkheid tot persoonlijke groei niet gelimiteerd mag worden door uw financiën. Daarom bieden we een GRATIS lidmaatschap aan dat ten allen tijde toegang verschaft tot de gespreksforums en de standaard cursussen van onze online Druïdenschool. Het in leven houden van zulk een vereniging kost echter geld, en om deze service gratis te houden, dienen we een bron van inkomsten te genereren die elk jaar opnieuw de jaarlijkse kosten kan dekken.


CURSUSSEN MET MENTOR

We bieden reeds al onze standaard cursussen gratis aan (Bardisch, Ovaat en Druïdencursus), maar als Upgraded Lid kan je ook een mentor verkrijgen die je begeleidt doorheen de cursus. Je zal dan worden doorverwezen naar ons uitgebreid college systeem, waar je je taken kan uploaden en gepersonaliseerde beoordelingen ontvangt van je mentor.

Als Upgraded Lid kan je ook de Gevorderde Cursussen volgen (afhankelijk van welke cursussen je reeds voltooid hebt), alsook met de begeleiding van een mentor!

Bovendien kan je ook deelnemen aan het Plaatsingsexamen, waarbij je een examen kan afleggen om bv. de Bardische cursus over te slaan en meteen aan de Ovatencursus te beginnen. Tenslotte kan je ook een certificaat aanvragen voor vervolledigde cursussen, dewelke zal worden verstuurd per gewone post.BIJDRAGE AAN HET MILIEU

Als een natuurgerichte spirituele organisatie, proberen wij onze bijdrage te leveren aan het beschermen en verbeteren van het milieu. En door je account te upgraden, kan je ook je steentje bijdragen!

Voor elk upgraded lidmaatschap, doneren wij 5 euro aan de Nature Conservancy op Nature.org! Dit betekent dat, elke keer je voor een jaar een upgrade betaalt, doneren wij 5 euro; betaal je voor een upgrade van 2 jaar, doneren wij 10 euro (5 euro voor elk jaar). Neem zeker eens een kijkje op de website van de Nature Conservancy om te zien wat ze allemaal doen voor het milieu!

Meer informatie over ons natuur-donatie programma vind je ook terug op deze website:
http://support.nature.org/goto/neworderofdruids HOE WERKT HET?

Upgraden is een eenvoudige procedure die slechts enkele minuten in beslag neemt. Hieronder vindt u de stap voor stap instructies.


JE ACCOUNT UPGRADEN

Om je account te upgraden, klik je de NU UPGRADEN link bovenaan.

Op het volgende scherm, zal je de keuze worden aangeboden van verschillende upgrade mogelijkheden. Je kan kiezen tussen 1 en 2 jaar. Je zal ook kortings-opties zien, dewelke je kan negeren tenzij je hiervoor in aanmerking komt (zie onderaan voor meer informatie).

Eenmaal je voor een upgrade gekozen hebt, kan je kiezen hoe je wil betalen. Er zijn twee mogelijkheden: Paypal of Offline Betalen. Als je een Paypal account hebt, kan je deze optie kiezen. Als je geen Paypal hebt, maar wel een kredietkaart, kan je ook deze optie kiezen aangezien je de mogelijkheid hebt om dan alsnog met kredietkaart te betalen, zonder dat je een Paypal account hoeft aan te maken. Heb je geen Paypal en geen kredietkaart, kies dan Offline Betalen, en dan verschijnen er instructies over hoe te betalen met bankoverschrijving. Eenmaal je betaling doorgevoerd is, zou je upgrade onmiddellijk geactiveerd moeten worden, maar neem er nota van dat bij Offline Betalen, je account pas geactiveerd zal worden nadat we je betaling ontvangen en geverifieerd hebben.


PRIJZEN

We trachten de prijzen economisch te houden, want het is niet onze bedoeling om hieruit grote winsten te halen, maar wel om onze kosten te dekken. Indien je ervoor kiest om te upgraden voor twee jaar, zal je een redelijke korting worden toegestaan, zoals je hieronder kan zien in de tabel. Je zal er ook de kortingsprijzen zien voor gezinsleden, zie onderaan om te weten te komen wie hiervoor in aanmerking komt.
Alle bedragen zijn in euro, indien je deze wil omrekenen naar een andere munteenheid, kan je dit doen aan de hand van de munteenheid converter in de linkerkolom van deze pagina. Gelieve er nota van te nemen dat betaalde lidgelden niet kunnen worden teruggevorderd!

 UPGRADE PLAN
1 jaar Upgraded Lidmaatschap
2 jaar Upgraded Lidmaatschap
1 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
2 jaar Upgraded Lidmaatschap (familiekorting)
LIDGELD
€ 29.95
€ 49.95
€ 14.95
€ 24.95
JOUW KORTING
 --
€ 10
€ 15
€ 35

 

button-upgrade-now-nl

 
FAMILIE KORTING


Familieleden van NOD leden hebben recht op een korting op het upgraded lidmaatschap, als zij ook hun lidmaatschap wensen te upgraden. NOD leden die upgraden via de familiekorting hebben ook toegang tot alle services en faciliteiten van upgraded leden, en ontvangen ook een NOD lidkaart via de post. Er wordt echter slechts één introductieboekje (voor upgraded leden die voor de eerste keer upgraden) verstuurd per familie.

Het familielid dient op hetzelfde adres te wonen als het andere NOD lid om van deze korting te kunnen genieten! De korting is enkel beschikbaar voor familieleden van een lid van NOD dat reeds een upgraded lidmaatschap heeft aangegaan (en dus niet via familiekorting).

Gebruik de Familiekorting Upgrade ENKEL wanneer je hiervoor wel degelijk in aanmerking komt! Misbruik van deze optie om zo toegang te krijgen tot onze Upgraded diensten aan een goedkopere prijs, heeft als gevolg dat uw account en toegangzal worden gedeactiveerd! Eenmaal je upgraded lidmaatschap geactiveerd is, hetzij manueel of automatisch, kunnen er geen terugbetalingen meer gebeuren van uw lidgeld! U dient dan het resterende bedrag te betalen van een normaal lidmaatschap, of u verliest uw geld en uw upgrade volledig.

Nota betreffende familiekorting: De naam van het Upgraded familielid dient te zijn ingevuld in het veld "Familielid", dat je kan terugvinden in de "Privaat Info" tab!

Als u in aanmerking komt voor de familiekorting, en u hebt de voorwaarden hierboven gelezen en begrepen,
KLIK HIER voor toegang tot de beschikbare upgrades met familiekorting.

 

Recent Nieuws

NOD op Instagram

donderdag 04 mei 2017

instagramVanaf nu kan je de New Order of Druids ook volgen op Instagram!

Je kan onze Instagram pagina vinden op deze link:
https://www.instagram.com/neworderdruid/

Registratieproblemen opgelost

donderdag 06 april 2017

Enkele dagen geleden hebben we gemeld dat er problemen waren met nieuwe leden die zich hadden geregistreerd en nadien niet konden inloggen.

We laten u graag weten dat dit probleem nu opgelost is. Nieuwe leden die zich registreren zouden terug normaal moeten kunnen inloggen nadat ze hun registratie voltooid hebben.

Als je toch nog problemen ondervindt met het inloggen, aarzel dan niet ons te contacteren.

Problemen met paswoorden bij registratie nieuwe account

zaterdag 01 april 2017

(Dit is geen aprilgrap)

Vanwege softwareconflicten zijn er momenteel problemen op de website wat betreft de paswoorden van nieuwe accounts die worden geregistreerd hier. Ook al heb je succesvol een nieuwe account aangemaakt en bevestigd, weigert de website nieuwe leden in te loggen en verschijnt de foutmelding dat het paswoord fout is, ook als het juist is ingegeven.

Als je een account op de website wil aanmaken, probeer een paswoord te kiezen dat geen getallen, hoofdletters of andere speciale karakters bevat, enkel kleine letters. Na succesvolle registratie en inloggen, kan je je paswoord wijzigen naar iets anders dat je verkiest, ook al bevat het dan wel getallen en/of hoofdletters.

Als je nog steeds problemen ervaart met inloggen na registratie, maak dan aub gebruik van het "Contacteer ons"-formulier (sub-menu onder "Start") om dit aan ons te melden. We zullen je dan een nieuw paswoord sturen, waarmee je wel kan inloggen. Na het inloggen  kan je dan je paswoord veranderen naar iets van je eigen keuze.

Merk op dat dit probleem niet van toepassing is op leden die reeds op de website geregistreerd zijn. Als je reeds geregistreerd bent maar toch nog inlogproblemen zou ervaren, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en proberen dit probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Cursusboeken opnieuw beschikbaar in druk!

vrijdag 18 november 2016

Reeds geruime tijd hebben we geen gedrukte boeken van onze cursussen van de Grove of Dana online Druïdenschool kunnen aanbieden. In het verleden werden die boeken gedrukt via onze Cafepress online winkel, maar zij hebben hun boekendrukafdeling stopgezet. NOD moest om die reden de boeken elders opnieuw gedrukt zien te krijgen, en dit gebeurt online via de online boekendrukservice van Lulu.

Graag laten we u dan ook weten dat, vanaf nu, alle boeken opnieuw in druk en beschikbaar zijn! Maar er is nog meer nieuws:

* Naast de Bardic en Ovate Course boeken is nu ook het Druid Course boek beschikbaar in druk!
* Alle boeken zijn verlaagd in prijs dankzij de lagere drukkosten van Lulu, en zijn nu beschikbaar voor slechts € 12 per book (exclusief verzendkosten). 

Op dit moment zijn alle boeken in het Engels beschikbaar, maar het Nederlandstalige boek "Leerling van het Woud" (vertaling van "Entering the Forest", de Bardische Jongerencursus) is ook opnieuw beschikbaar.

De boeken zijn hetzelfde als in het verleden, behalve de formaatgrootte en, in de meeste gevallen, nieuwe coverafbeeldingen. Er zijn enkele aanpassingen gedaan in de tekst om spelfouten te verwijderen die in het verleden over het hoofd werden gezien, maar de inhoud blijft hetzelfde.

Neem een kijkje in onze nieuwe NOD Boekenwinkel door hier te klikken en ontdek ons huidig aanbod aan boeken!
http://www.lulu.com/spotlight/neworderofdruids

Er dient te worden opgemerkt dat de gedrukte versies van onze cursussen bedoeld zijn voor mensen die de cursus liever op papier lezen dan op een computerscherm. Je bent niet verplicht deze boeken te kopen om in te kunnen schrijven in de cursussen, aangezien je het cursusmateriaal nog steeds volledig kan downloaden. Alle opbrengsten van de verkoop van deze boeken gaat integraal naar onderhoudskosten van de New Order of Druids.

  

 

  

  

Boekenmarkt Ieperman

woensdag 21 september 2016
Op zaterdag 8 oktober vindt de Boekenmarkt Ieperman plaats te Wilrijk (Antwerpen). De toegang is gratis!

Op deze boekenmarkt kan u terecht voor nieuwe en tweedehands boeken over onderwerpen zoals levensbeschouwing, religie, spiritualiteit, filosofie, mythologie, geschiedenis, etnografie, kunst, ... Kortom, de ideale gelegenheid om op zoek te gaan naar boeken die je niet zo vaak in de gewone boekhandel zal tegenkomen. 

Dit alles vindt plaats in de lokalen van FVG - Kasteel Ieperman op volgend adres:
Bist 164
2610 Wilrijk
(ingang naast het gebouw via Sint-Bavostraat)

De boekenmarkt is geopend op 8 oktober doorlopend van 10u tot 17u. Toegang gratis, cafetaria aanwezig.

Voor meer info:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 03 / 830 51 58 of 0498 / 15 79 35

Hebt u zelf nieuwe of tweedehands boeken over bovenvernoemde onderwerpen te koop? Contacteer dan zeker Boekenmarkt Ieperman op bovenstaande gegevens om u in te schrijven als standhouder. Op de website vindt u eveneens een inschrijvingsformulier en alle nodige info.

BOEK
Keltische Symbolen


De Kelten kenden een groot aantal symbolen, zoals de triskel, de triquetra, het Keltische kruis, en nog veel meer. Maar wat betekenen die symbolen? En welke symboliek zagen de Kelten in de natuur, de bomen, de dieren, en bepaalde magische voorwerpen?

Keltische Symbolen

In dit boek ontdek je hoe rijk aan symbolen de Keltische cultuur, geschiedenis en spiritualiteit wel is, en wat nu precies de betekenis is van al die symbolen. Je kan dit boek aankopen via onderstaande link:

KELTISCHE SYMBOLEN

HELP DE AARDEHelp ons met
de Aarde te helpen!


Voor elk lid dat een upgraded lidmaatschap betaalt, doneert de New Order of Druids automatisch 5 € aan de Nature Conservancy @ nature.org om zo te helpen bij het beschermen van de natuur en alle leven over de ganse wereld! Door uw lidmaatschap te upgraden, helpt u niet enkel ons, maar ook de Aarde!!

KLIK HIER VOOR MEER INFO OVER HOE U KAN HELPEN


The New Order of Druids is affiliated with


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo