Sponsored Links

The services on this website are made possible by the time, effort and donations of the membership of the N.O.D.

Contributions are welcome from those who wish to voluntarily support this international work.

Learn more

Jongeren Druïden

 

JONGEREN DRUÏDEN

Welkom bij de Jongeren Druïden pagina! Dit nieuwe en opwindende deel van onze website is speciaal ingericht voor onze jongeren leden en hun families. Je vind hier informatie over de Jongeren Druïde cursus (onze gratis online cursus die speciaal voor jongeren is geschreven, maar toegankelijk is voor iedereen), feiten uit de natuur, kwissen, hulp groepjes, informatie over hedendaagse Druïden en nog veel meer. Dus als je je afvraagt wat Druïden nou eigenlijk geloven en doen en je denkt dat je een Druïde kunt zijn? Dan ben je hier op de juiste plek! 

Als je nog geen lid bent van de Nieuwe Orde der Druïden, waarom meld je je dan niet gratis aan? Als lid kun je berichten plaatsen op ons Jongeren Druïde forum, de Jongeren Druïde cursus doen, gratis downloads binnenhalen en nog veel meer!

 


VOOR PAGANISTISCHE OUDERS OF OUDERS VAN PAGANISTISCHE KINDEREN.

Het opvoeden van uw kind volgens de paganistische tradities in de wereld van vandaag, of omgaan met uw kind dat ervoor heeft gekozen de weg van de Druïde of een ander paganistisch pad te volgen is niet altijd even gemakkelijk. In dit deel van de website, onder het kopje “Paganistisch Ouderschap” vindt u bruikbare informatie over dit onderwerp. Als uw kind lid wil worden van de Nieuwe Orde der Druïden, bent u van harte uitgenodigd ook lid te worden. Op die manier kunt u vrijblijvend in de gaten houden wat er op deze website allemaal gebeurt.


 


Privacy Policy and Terms of Use

Copyright © 2003 - - New Order of Druids vzw/npo